Ο νικητής του «The Voice», Γιάννης Μαργάρης, αποκαλύπτει ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό show και στο παρελθόν, όπου «κόπηκε».

Ο Γιάννης Μαργάρης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του συναρπαστικού τρίτου κύκλου του «The Voice» που καθήλωσε τους τηλεθεατές στους δέκτες τους.

Έχοντας κερδίσει με την αξία της εντυπωσιακής φωνής του το διπλό έπαθλο, τουτέστιν ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία της χώρας και ένα αυτοκίνητο γνωστής μάρκας, απολαμβάνει πια τις πρώτες στιγμές του ως μέλος του κόσμου της δισκογραφίας.

Ενόσω ετοιμάζει αυτήν την περίοδο το ντεμπούτο του, την κυκλοφορία του παρθενικού τραγουδιού του, ο Γιάννης Μαργάρης δίνει παράλληλα και τις πρώτες συνεντεύξεις ως νικητής του «The Voice» του στα μέσα ενημέρωσης.

Σε συνέντευξή του στην κυπριακή έκδοση του περιοδικού «DownTown», ο νεαρός τραγουδιστής, που είχε ως καθοδηγητή – coach τον Κωστή Μαραβέγια, αποκάλυψε μία άγνωστη στο κοινό πληροφορία.

Ο Γιάννης Μαργάρης ανέφερε ότι είχε δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στο δημοφιλέστατο μουσικό show, δηλώντας συμμετοχή σε προηγούμενη σεζόν. Ωστόσο, απορρίφθηκε από την αρχική διαλογή των συμμετεχόντων, δηλαδή πριν τη φάση των «Blind Auditions».

Ερωτώμενος για τα απωθημένα του, ο Κύπριος τραγουδιστής απάντησε:

«Μόνο τα ταξίδια και το «The Voice». Δε με ένοιαζε τόσο η νίκη όσο το να με πάρουν. Σκέψου ότι πριν από δύο χρόνια είχα ξαναπάει στο «The Voice» του ΑΝΤ1 και με έκοψαν! {…} Δεν έφτασα καν σε αυτό το στάδιο (σ.σ. των Blind Auditions). Με έκοψαν από τα pre-auditions κιόλας. Δε φάνηκα ποτέ στην κάμερα.»

Μην το χάσετε:
Θυμηθείτε όσα έγιναν στο συναρπαστικό τελικό του «The Voice»

The Voice of Greece (2016) - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας