Το παρθενικό τραγούδι του κυκλοφορεί λίαν συντόμως ο Γιάννης Μαργάρης, έχοντας τη στήριξη του Κωστή Μαραβέγια.

Ο Γιάννης Μαργάρης, ο μεγάλος νικητής του «The Voice», πραγματοποιεί το δισκογραφικό ντεμπούτο του.

Ο Κύπριος τραγουδιστής έλαβε μέρος στο συναρπαστικό τρίτο κύκλο του δημοφιλούς μουσικού show που καθήλωσε τους τηλεθεατές στους δέκτες τους αυτή τη σεζόν και περνώντας επιτυχώς από όλες τις φάσεις, αναδείχθηκε στη νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδας με την αξία του. Τα εντυπωσιακά φωνητικά προσόντα του άγγιξαν και πολλές φορές συγκίνησαν το κοινό που τον στήριξε μέχρι το τέλος.

Καταλυτικής σημασίας ήταν η νουθέτηση του «coach» Κωστή Μαραβέγια, χάρη στην οποία ο νεαρός τραγουδιστής διαχειρίστηκε σωστά τις ικανότητές του έως την τελική νίκη.

Επικρατώντας στο «The Voice», ο Γιάννης Μάργαρης κατέκτησε το πολυπόθητο διπλό έπαθλο. Ένα αυτοκίνητο γνωστής μάρκας, αλλά και – το κυριότερο στην περίπτωση αυτή – το περιζήτητο δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal.

Λίγο καιρό μετά το φινάλε, ο νικητής του «The Voice» εισέρχεται επίσημα στον κόσμο της δισκογραφίας, βρίσκοντας συμπαραστάτη και σε αυτό το βήμα τον Κωστή Μαραβέγια. Το παρθενικό τραγούδι του Γιάννη Μαργάρη τιτλοφορείται «Από Κάτω Παράδεισος», μία δημιουργία σε μουσική του Κωστή Μαραβέγια και στίχους του Θάνου Παπανικολάου που θα μαγέψει.

Έρχεται σε λίγες ημέρες από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας