Μία ξεχωριστή συναυλία στη Νέα Υόρκη θα δώσει ο Γιάννης Κότσιρας, παρουσία ομογενών και ξένων θεατών.

Ο δημοφιλής και καταξιωμένος Έλληνας καλλιτέχνης Γιάννης Κότσιρας επιστρέφει δριμύτερος στη Νέα Υόρκη.

Τον Απρίλιο του 2015, κατενθουσίασε ομογενείς και ξένους, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρώτη του προσωπική εμφάνιση στις ΗΠΑ, στη soldout συναυλία του «Ακτίνα», «Ελληνικό Μουσικό Ταξίδι». Κατ’ απαίτηση του κοινού επανέρχεται για το «Ελληνικό Μουσικό Ταξίδι 2017» που διοργανώνει ο κοινωφελής Πολιτιστικός Οργανισμός «Ακτίνα» με παραγωγό την Έλενα Μαρουλλέτη.

Η νέα ξεχωριστή συναυλία του Γιάννη Κότσιρα δίνεται την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 8:30 μμ στο ιστορικό θέατρο του Μανχάταν, Kaye Playhouse at Hunter College, στους 68 Δρόμους μεταξύ των Λεωφόρων Πάρκ και Λέξινγτον.

Ο Γιάννης Κότσιρας φέρνει
μια φωτεινή αχτίδα με το «Και Θέλω Εσένα»

Εισιτήρια προ-πωλούνται αποκλειστικά από τους διοργανωτές και η ζήτηση είναι ήδη πρωτοφανής από τη στιγμή που η συναυλία είχε επισήμως ανακοινωθεί στις 18 Δεκεμβρίου 2016, όταν ο Γιάννης Κότσιρας ήταν καλεσμένος στην κυριακάτικη εκπομπή του «Ακτίνα FM».

Ο Γιάννης Κότσιρας ξανατραγουδά για την στήριξη των κοινωφελών ραδιοτηλεοπτικών «Ακτίνα FM» και «Ακτίνα TV» που εκπέμπουν από το δημόσιο σταθμό WNYE FM/TV και υπόσχεται άλλη μία μαγική βραδιά στο θέατρο «Kaye» με ένα νέο και μοναδικό πρόγραμμα που θα καλύπτει κλασσικές μεγάλες του επιτυχίες από την πλούσια του δισκογραφία, αλλά και τραγούδια από το πρόσφατο του άλμπουμ «Ψεύτης Καιρός» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI και ήδη έχει διακριθεί και αγαπηθεί διεθνώς.

Τον συνοδεύει η ορχήστρα του με τους διακεκριμένους σολίστες Άκη Κατσουπάκη (πιάνο, πλήκτρα), Βαγγέλη Μαχαίρα (μπουζούκι, μπαγλαμά, τζουρά), Κώστα Μιχαλό (κιθάρες, τραγούδι), Γιάννη Γρυπαίο (μπάσο) και Άκη Γαβαλά (ντραμς).

Πρόταση:
Ανακαλύψτε τον «Ψεύτη Καιρό» του Γιάννη Κότσιρα και το νέο δίσκο

Γιάννης Κότσιρας - Ψεύτης Καιρός (CD cover 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας