«Ένα βήμα και φεύγει». Ο Γιάννης Κότσιρας συνεργάζεται με τον Στέφανο Κορκολή και επενδύει τους τίτλους αρχής τηλεοπτικής σειράς.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής Γιάννης Κότσιρας σμίγει για πρώτη φορά δισκογραφικά με το διακεκριμένο συνθέτη Στέφανο Κορκολή.

Πριν ένα χρόνο ο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε την τελευταία δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Ψεύτης Καιρός», από την οποία προέκυψαν που αγκαλιάστηκαν με θέρμη από το κοινό και τα ερτζιανά, όπως τα  «Κάθε φορά», «Ποιο Παραμύθι Να Βρω», «Και Θέλω Εσένα», «Τα Καλοκαίρια Μας» με τη συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου στα φωνητικά και το «Θυμάμαι».

Με έκδηλη διάθεση ανανέωσης, ο Γιάννης Κότσιρας συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Στέφανο Κορκολή στο «Ένα Βήμα Και Φεύγω», ένα ξεχωριστό τραγούδι όπου συνυπάρχει ιδανικά η αψεγάδιαστη ερμηνεία του καλλιτέχνη με τη συναρπαστική σύνθεση του συνθέτη.

Τους στίχους υπογράφει ο καταξιωμένος Νίκος Μωραΐτης, στιχουργός των αγαπημένων επιτυχιών «Και Πάλι Παιδί», «Κάνε Το Χειμώνα Καλοκαίρι», «Γύρω Απ’ Την Αγάπη» και όχι μόνο.

Το «Ένα Βήμα Και Φεύγω» επενδύει τους τίτλους αρχής της νέας τηλεοπτικής σειράς «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Από τις 26 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή, ο Γιάννης Κότσιρας θα εμφανίζεται στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου» με τα «Ανείπωτα», ένα πρόγραμμα που πηγαίνει κόντρα στο προβλέψιμο.

Πρόταση:
Ανακαλύψτε το νέο δίσκο «Ψεύτης Καιρός» του Γιάννη Κότσιρα

Γιάννης Κότσιρας - Ψεύτης Καιρός (CD cover 2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας