Ο Γιάννης Κότσιρας θα ομορφύνει τις Κυριακές μας με ένα μουσικό πρόγραμμα που θα πάει κόντρα στο προβλέψιμο.

Στα τραγούδια της καρδιάς του θα μας ταξιδέψει φέτος ο Γιάννης Κότσιρας.

Ανήσυχος και με διαρκή διάθεση για ανανέωση, ο αγαπημένος ερμηνευτής αποφάσισε, με τις φετινές ζωντανές του εμφανίσεις στο «Σταυρό του Νότου», να πάει κόντρα στο προβλέψιμο. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει δε θα στηρίζεται, όπως θα περίμενε κανείς, στα πιο δημοφιλή τραγούδια του, αλλά σε εκείνα που μπορεί να μην παίχτηκαν τόσο πολύ, κατέχουν όμως σημαντική θέση στην ψυχή του.

«Όταν επιχειρείς να δομήσεις ένα καινούριο πρόγραμμα πάντα είσαι εγκλωβισμένος σε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Μία από τις δυσκολότερες είναι να συνδυάσω τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και τα τραγούδια που έχω αγαπήσει εγώ ως ερμηνευτής περισσότερο. Αρκετές φορές αυτά τα τραγούδια δεν ταυτίζονται. Έτσι λοιπόν, φέτος αποφάσισα να πω τραγούδια από τη δισκογραφία μου που έχουν μείνει έξω από τα προγράμματά μου. Να τραγουδήσω, με μία λέξη, τα δικά μου “ανείπωτα”», εξηγεί ο ίδιος.

Και αναφέρεται σε τραγούδια πολύ όμορφα, όπως «Η μεγάλη αποκάλυψη», το «Να ‘χα δυο ζωές», το «Alma Libre», το «Όπου πας θα σε κοιτάζω» και πολλά άλλα, που θα αποτελούν και το βασικό κορμό της νέας μουσικής παράστασής του.

Ανακαλύψτε το νέο δίσκο «Ψεύτης Καιρός» του Γιάννη Κότσιρα

Το πρόγραμμα θα συμπληρώνεται με μια επιλογή αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών, όπως ο Άκης Πάνου, ο Δήμος Μούτσης, ο Σταύρος Ξαρχάκος και πολλοί ακόμα, τα οποία επίσης δεν έχει «αγγίξει» ερμηνευτικά μέχρι σήμερα ο τραγουδιστής. Όσο για το φινάλε, αυτό θα ανήκει στο κοινό και τις επιλογές του!

Κάπως έτσι ο Γιάννης Κότσιρας θα ομορφύνει τις Κυριακές μας!

Μαζί του οι Αλέξανδρος Λιβιτσάνο (ενορχήστρωση & πλήκτρα), Γιάννης Αγγελόπουλος ( τύμπανα), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν). Τον ήχο επιμελείται ο Λάμπρος Μπούνας και τα φώτα ο Mανόλης Μπράτσης.

Από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου». Ώρα έναρξης: 20.30.

Δείτε επίσης:
Ο Γιάννης Κότσιρας «θυμάται» με ένα ξεχωριστό τραγούδι

Γιάννης Κότσιρας (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας