Ο Γιάννης Χαρούλης ανταποδίδει το δώρο στο κοινό για την υπομονή του στις καιρικές συνθήκες με μία επιπλέον συναυλία στην Τεχνόπολη.

Ο καιρός μπορεί να χάλασε αυτές τις ημέρες και να μετετράπη σε φθινοπωρινό, όμως ο Γιάννης Χαρούλης δεν αφήνει τη διάθεση να χαλάσει με τίποτα.

Έχουμε επισημάνει ξανά το ντελίριο ενθουσιασμού που εξαπλώνεται σε σύσσωμο το κοινό στις συναυλίες του Κρητικού καλλιτέχνη, ο οποίος έχει αναδειχθεί πια στο «συναυλιακότερο των συναυλιακότερων» ανάμεσα στους συναδέλφους του.

Έπειτα από τρεις αξέχαστες βραδιές στο Θέατρο Πέτρας τον περασμένο Ιούνιο και αφού ταξίδεψε με τις μελωδίες, τις μαντινάδες και το λαούτο του σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Χαρούλης επανήλθε στην πρωτεύουσα για άλλο τριπλό μοτίβο. Αυτή τη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι τρεις νέες μουσικές παραστάσεις του Γιάννη Χαρούλη στο Γκάζι ήταν προγραμματισμένες για τις 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Κι ενώ η πρώτη με την τελευταία συναυλία διεξήχθησαν χωρίς κανένα πρόβλημα από πουθενά, στη δεύτερη συναυλία (στις 6/9) ο βροχερός καιρός έγινε η αιτία για να δυσκολευτεί το κοινό και η παραγωγή. Όχι όμως και το Γιάννη Χαρούλη που ανέβηκε κανονικά στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με το πλήθος που γέμισε ασφυκτικά την Τεχνόπολη και τις τρεις βραδιές.

«Τέτοια αγάπη είναι δώρο», ανέφερε ο Γιάννης Χαρούλης για την ανταπόκριση του κόσμου και την υπομονή του στις καιρικές συνθήκες και γι’ αυτό αποφάσισε να ανταποδώσει με την επανάληψη της συναυλίας της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου.

Η νέα ημερομηνία ορίστηκε για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και θα ισχύσουν τα ίδια εισιτήρια (για όσους τα είχαν προμηθευτεί και παρευρέθηκαν) της 6ης Σεπτεμβρίου!

Αφήστε το σχόλιό σας