Ο Γιάννης Αγγελάκας προσφέρει την τέχνη του για καλό σκοπό.

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και οι Δομές Παροχής Συσσιτίου των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού, θα συμμετέχουν για φιλανθρωπικό σκοπό στη συναυλία που θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Αγγελάκας στο Θέατρο Βράχων, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00, με αφορμή το φεστιβάλ «Στη Σκιά Των Βράχων».

Ο στόχος θα είναι διττός: Πρώτον η ενημέρωση του κοινού σχετικά με το κοινωνικό έργο των Δομών και δεύτερον η ενίσχυση των δομών με τρόφιμα από παρευρισκόμενους που επιθυμούν να προσφέρουν.

Οι παρευρισκόμενοι την ημέρα αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται το οποίο αφορά όλους μας.

Ελάτε να μοιραστούμε την χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης υπό τους μαγευτικούς ήχους του γνωστού μας καλλιτέχνη Γιάννη Αγγελάκα, με επιλογές από όλη τη συνολική πορεία του, από τις Τρύπες έως και σήμερα.

O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος. Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C, που μαζί πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπο, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών των Κοινωνικών Παντοπωλείων και Παροχής Συσσιτίου των Δήμων μας.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Αφήστε το σχόλιό σας