Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Νέο τραγούδι: Γιάννα Φαφαλιού - «Άσε Με Να Φύγω»

Νέο τραγούδι: Γιάννα Φαφαλιού – «Άσε Με Να Φύγω»

-

Δες και αυτά

Η Γιάννα Φαφαλιού συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου.

Η Γιάννα Φαφαλιού επιστρέφει με το άκρως καλοκαιρινό τραγούδι «Άσε Με Να Φύγω» που κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Το χειμώνα του 2017 συστήθηκε τηλεοπτικά και μουσικά παίρνοντας μέρος στο talent show «Rising Star» του ΑΝΤ1, όπου ξεχώρισε από την αρχή για το ήθος και την αισθαντική φωνή της.

Μέχρι στιγμής από τη συνεργασία της με τη Heaven Music έχουν προκύψει τα digital singles «Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει», remake του γνωστού αγαπημένου τραγουδιού με την υπογραφή των Εκείνος και Εκείνος που τραγούδησε πρώτη το 1993 η Καίτη Γκρέυ, το χασάπικο «Θάλασσά Μου» σε στίχους της Sunny Μπαλτζή και μουσική της Σοφίας Βόσσου και το «Η Ζωή Είναι Ωραία» με το «Αυτή Η Αγάπη», ένα μπάλο και ένα δυναμικό τραγούδι σε μουσική Κυριάκου Ππαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου.

Η Γιάννα Φαφαλιού μας παρασύρει με τη νέο τραγούδι της «Άσε Με Να Φύγω» σε up tempo ρυθμό και μας υπενθυμίζει ότι το καλοκαίρι έφτασε. Τη μουσική υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Ηλίας Φιλίππου, δύο από τους πιο καταξιωμένους δημιουργούς της Ελλάδας.

Το φθινόπωρο αναμένεται να κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο άλμπουμ της Γιάννας Φαφαλιού σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου.

Προς το παρόν βρίσκεται για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι δίπλα στον Κώστα Μακεδόνα στις συναυλίες του σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αφήστε το σχόλιό σας