Για τους ερωτευμένους άλλα και για όσους είναι μόνοι η διάσημη υπηρεσία streaming προτείνει τρις διαφορετικές λίστες. Διάβασε περισσότερα στο hit-channel.com.

Είτε σχεδιάζεται μια ρομαντική βραδιά με τον αγαπημένο/η σας ή θα περάσετε μόνος/η τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου το spotify προτείνει τα ιδανικά κομμάτια για να σας καθοδηγήσουν τη βραδιά.

Πιο συγκεκριμένα η διάσημη πλατφόρμα δημιούργησε τρις θεματικές λίστες για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που περιμένουν τόσο διάσημες ερωτικές μπαλάντες για ερωτευμένους και απογοητευμένους.

Η πρώτη λίστα βασίζεται στην ανάλυση του Spotify από τα οποία έχουν κομμάτια παίζουν πιο πολύ στις 14 Φεβρουαρίου τα τελευταία χρόνια.

Η δεύτερη λίστα είναι για εκείνους που αναζητούν μόνο τις καλύτερες ρομαντικές μπαλάντες σε συνεργασία τον Jacob Jolij, βοηθός καθηγητής στη Γνωστικής Ψυχολογίας και Νευροεπιστημών.

Τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική , για το αν είστε μόνος φέτος το spotify έκανε μια λίστα με δυναμικά Jams εμπνευσμένα από τhν διάσημη μόνη κυρία Μπρίτζετ Τζόουνς .

Αφήστε το σχόλιό σας