Ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του, ένα άλμπουμ γεμάτο επιτυχίες!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά από το διπλά πλατινένιο δίσκο «Ειλικρινά» επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο άλμπουμ «Για Χίλιους Λόγους».

Η καινούρια δουλειά του τραγουδιστή περιέχει 12 νέες επιτυχίες που θα αγαπήσουμε. Μία εξ αυτών μάλιστα, το «Ποτέ», είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό όταν άρχισε να μεταδίδεται στα ραδιόφωνα της χώρας, κερδίζοντας την προτίμηση των ακροατών.

Στις υπογραφές των τραγουδιών του «Για Χίλιους Λόγους» βλέπουμε γνώριμους συνεργάτες του Νίκου Οικονομόπουλου, όπως οι Πάνος Καπίρης, Ελένη Γιαννατσούλια, Χριστόφορος Γερμενής, Βασίλης Γιαννόπουλος, Ιορδάνης Παύλου και Αγγελική Μακρυνιώτη, Νίκος Δουλάμης κ.ά. αλλά και νέους δημιουργούς, που θέτουν όλοι μαζί τις πιο γερές βάσεις για επιτυχία.

Ο νέος δίσκος του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Για Χίλιους Λόγους» κυκλοφορεί από τη Minos – EMI σε όλα τα καταστήματα δίσκων.

Οι τίτλοι των τραγουδιών του «Για Χίλιους Λόγους»

01. Ποτέ
02. Για Χίλιους Λόγους
03. Κάνε Αυτό Που Ξέρεις
04. Να Μην Τολμήσεις
05. Σκοτώνω
06. Μοναξιά
07. Θα Ζητάς Τη Ζωή Μας Πίσω
08. Ένα Λεπτό
09. Πανσέληνος
10. Αψυχολόγητη
11. Ένα Χρόνο Ακριβώς
12. Μετά

Ακούστε εδώ την καινούρια δισκογραφική δουλειά του Νίκου Οικονομόπουλου! *

* Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας την ένδειξη «PLAYLIST» που βρίσκεται πάνω – αριστερά στο βίντεο.

 

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη του και της παρούσας ιστοσελίδας βάσει του Ν. 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης που έχει κυρωθεί με το Ν. 100/1975. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή του με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού ή αναφορά πηγής προέλευσης.

Αφήστε το σχόλιό σας