Το δεύτερο τραγούδι της συνύπαρξης με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Άρη Δαβαράκη προτείνει ο Γιώργος Περρής.

Ο Γιώργος Περρής μοιράζεται το νέο τραγούδι του «Ηλιοφάνεια».

Ο πλέον αγαπημένος διεθνής Έλληνας ερμηνευτής της νέας γενιάς επανέρχεται με το δεύτερο δείγμα της δισκογραφικής συνεύρεσης με δύο καταξιωμένους δημιουργούς, την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Άρη Δαβαράκη.

Η δουλειά τους ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το αθηναϊκό κοινό σε δύο παραστάσεις που έλαβαν χώρα στο Θέατρο «Άλφα – Ιδέα», αλλά και με το κοινό της Θεσσαλονίκης στο Βασιλικό Θέατρο.

Τρεις σημαντικοί καλλιτέχνες συνεργάζονται για να φέρουν τη δική τους «Ηλιοφάνεια» στην καρδιά της άνοιξης.

Έπειτα από το θεσπέσιο «Ποιος Φοβάται Την Αγάπη», ο Γιώργος Περρής επανέρχεται με ένα μελωδικό, υπέροχο τραγούδι με τίτλο «Ηλιοφάνεια», αφιερωμένο στο απέραντο μπλε της Μεσογείου και το γαλανό του Αιγαίου, του Ιονίου και του Λιβυκού πελάγους. Μία ωδή στον ουρανό και τη θάλασσα και τα «θαύματα» στο δρόμο για την εσωτερική «Ηλιοφάνεια» που αναζητά ο καθένας.

Η μουσική είναι δημιούργημα της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και οι στίχοι του Άρη Δαβαράκη. Τη σκηνοθεσία του video clip έφερε εις πέρας η Κλαίρη Φαφούτη.

Αυτήν την περίοδο ο Γιώργος Περρής, ο οποίος έχει συγχρωτιστεί με κορυφαία ονόματα όπως ο Μάριος Φραγκούλης, η Lara Fabian, η Tina Arena, ο Μίμης Πλέσσας και ο Στέφανος Κορκολής κ.ά., ηχογραφεί το νέο αγγλόφωνο δίσκο του που θα διατεθεί διεθνώς εντός του 2017.

Η «Ηλιοφάνεια» κυκλοφορεί από την Destin Productions και τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Περρής ιχνηλατεί
τον έρωτα με το «Ποιος Φοβάται Την Αγάπη»

Γιώργος Περρής - George Perris - Ποιος Φοβάται Την Αγάπη (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας