Δύο αξιοπρόσεχτες δημιουργίες με αυθεντική ταυτότητα και λόγο ύπαρξης συστήνει ο George Gaudy.

Ο George Gaudy (κατά κόσμον Γιώργος Γουδής) ξεδιπλώνει το εύρος του ταλέντου του συστήνοντας δύο προσωπικές «εξομολογητικές» δημιουργίες του, τις οποίες ερμηνεύει ο ίδιος.

Ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός διατελεί εκπρόσωπος της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής, χρωματίζοντάς την τα τελευταία χρόνια με την ιδιοσυγκρασία που τον χαρακτηρίζει.

Οι προσωπικές αναζητήσεις του σε πολύπλευρα μουσικά είδη απέδωσαν αξιοπρόσεχτα ψήγματα της δεξιοτεχνίας του, όπως είναι τα τραγούδια «Swing», «Millionaire», «Come Again» και άλλα.

Καλλιτεχνικές ανησυχίες που συνέβαλαν ώστε να γίνει γεγονός ο πρώτος και πολυσύνθετος δίσκος του με τίτλο «Millionaire».

Επιπλέον, έχει πράξει συνεργασίες με φωνές όπως η Nalyssa Green και η Esterina και παραγωγούς όπως ο RSN.

«Tell me what to do know…»

Με δύο νέα τραγούδια χαραγμένα με το συνθετικό, στιχουργικό και ερμηνευτικό του αποτύπωμα, ο George Gaudy συμπλέκει έντεχνα τις επιρροές του σε ανείπωτες εξομολογήσεις και βαθιές εκμυστηρεύσεις.

Το «Why (Oh Why)» και το «Mother» λαξεύονται από την ατμοσφαιρική χροιά της φωνής του George Gaudy και τη συνεκτική αισθητική του.

Στοιχεία που αναδεικνύουν ένα ξεχωριστό ατμοσφαιρικό περιβάλλον γύρω από δύο αξιοπρόσεχτες δημιουργίες με αυθεντική ταυτότητα και λόγο ύπαρξης.

Τα δύο καινούρια τραγούδια του George Gaudy κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Ακούστε το «Why (Oh Why)»:

Ακούστε το «Mother»:

Αφήστε το σχόλιό σας