Το δικό του «Σωτήρα» αναζητά ο George Ezra και φωνάζει τις First Aid Kit να συνδράμουν στις… έρευνες.

Ο George Ezra Barnett έρχεται από την Αγγλία, διαθέτει μια υπέροχη και χαρακτηριστική φωνή και έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο EPs και ένα ντεμπούτο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2014, φτάνοντας στο Νο1 του βρετανικού  chart.

Πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου του με τίτλο «Staying At Tamara’s», παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τα πρώτα δείγματα μέσα από αυτό.

Τον τίτλο του νέου project τον εμπνεύστηκε από την περίοδο της ζωής του στην Βαρκελώνη, όπου έμεινε σε ένα διαμέρισμα του οποίου η ιδιοκτήτρια ονομαζόταν Tamara.

Ολόκληρη η δισκογραφική δουλειά είναι αφιερωμένη στην κοπέλα του και εστιάζει στα συναισθήματα του κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών της σχέσης τους.

To «Saviour» είναι ένα από τα αναμφισβήτητα highlights του άλμπουμ και αποτελεί μια συνεργασία με το αναγνωρισμένο σουηδικό folk δίδυμο των First Aid Kit, που αποτελείται από τις αδελφές Clara και Johanna Söderberg.

Το single φτάνει μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία ενός άλλου νέου τραγουδιού, το «Hold My Girl» και του single «Paradise» που έχει οδηγήσει τον George Ezra στο Top 5 του iTunes στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το «Saviour» συνοδεύεται από την τρίτη δόση του τριπτύχου των lyric video που βλέπουν έναν όλο και πιο απελπισμένο George να κάνει καραόκε σε ένα τρομακτικά άδειο ανδρικό club. Το τελευταίο βίντεο ακολουθεί τις παρόμοιες οπτικοποιήσεις για το «Hold My Girl» και το «Pretty Shining People».

Αφήστε το σχόλιό σας