Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento έγιναν γονείς για πρώτη φορα.

Η Ήβη Αδάμου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Κουινέλη.

Η τραγουδίστρια και ο ιθύνων νους των Stavento επισημοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την εξαετή σχέση τους και γίνονται για πρώτη φορά γονείς.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Ήβη Αδάμου γέννησε με καισαρική σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών και 300 γραμμαρίων, ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν εμφανώς συγκινημένος.

Μάλιστα, σε συνεντεύξεις που είχαν δώσει και οι δύο παλαιότερα, είχαν δηλώσει πως σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν οικογένεια αλλά και να παντρευτούν.

Το ζευγάρι συμπληρώνει την ευτυχία του με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι μαζί από το 2012 και όλα αυτά τα χρόνια ο έρωτας τους παραμένει ακμαίος, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου φροντίζουν να δείχνουν πόσο καλά περνούν μαζί, κάθε φορά που κάνουν δημόσια εμφάνιση.

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο αρκετά χρόνια, είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή η σχέση να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Όταν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου, είσαι έτοιμος για τα πάντα. Οπότε γιατί όχι;», είχε σχολιάσει στο παρελθόν η Ήβη Αδάμου για την πιθανότητα απόκτησης παιδιού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας