Ένα ταιριαστό καλλιτεχνικό δίδυμο συνεχίζει απρόσκοπτα τη συνεργασία του. Η Καίτη Γαρμπή ηχογραφεί νέο τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Σαμπάνης διασταυρώνουν τα μονοπάτια τους, ξανά!

Η Καίτη Γαρμπή, με 25 έτη πορείας στο ελληνικό τραγούδι και ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός της γενιάς του, ετοιμάζουν ένα ακόμη ολοκαίνουριο τραγούδι.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από τέσσερα χρόνια και η απόπειρα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Τα καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά τους συνδυάστηκαν και αλληλεπίδρασαν μοναδικά, χαρίζοντας σε όλους τραγούδια που αγαπήθηκαν.

Η παρθενική συνεργασία τους έλαβε χώρα στο πλαίσιο του δίσκου «Περίεργες Μέρες» (2013) της Καίτης Γαρμπή, με κορωνίδα τις μεγάλες επιτυχίες «Ανεμορδαμένα Ύψη» και «Ψεύτη», σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και του Νίκου Γρίτση αντίστοιχα. Στο ίδιο άλμπουμ, οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν μαζί μας, ο καθένας πάντα από το πόστο του, τα τραγούδια «Περίεργες Μέρες», «Τι Με Κοιτάς» και «Το Λιγάκι».

Πριν από ένα χρόνο, οι καλλιτεχνικές διαδρομές τους ενώθηκαν σε μία για να συνθλίψουν τα κενά «Αύριο», στο ομότιτλο τραγούδι που υπέγραψε στιχουργικά ο Νίκος Γρίτσης.

Με εγγυημένο το αποτέλεσμα κάθε φορά που συνυπάρχουν δισκογραφικά, η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκονται στο στούντιο και ηχογραφούν το νέο τραγούδι τους.

«Και κούκλος είναι, και καλό παιδί είναι, και υπερταλαντούχος είναι!!! Πολύτιμες οι ώρες που μοιραζόμαστε μαζί στο στούντιο!!!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα μαζί με το συνάδελφό της.

Εκτός από τον Γιώργο Σαμπάνη, η φετινή σεζόν σηματοδοτεί άλλη μία επανασύνδεση για την τραγουδίστρια.

Η Καίτη Γαρμπή συμπράττει με τον Βασίλη Καρρά 21 χρόνια μετά την τελευταία συνεργασία τους επί σκηνής, ώστε να πραγματοποιήσουν κοινές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και από τις αρχές του επόμενου έτους στην Αθήνα και στο «Ιερά Οδός».

Στο σχήμα θα συμμετέχει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Δείτε επίσης: Η Καίτη Γαρμπή τραγουδά
«Κανείς Σαν Εσένα» και κάνει την έκπληξη

Καίτη Γαρμπή - Kaiti Garbi - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας