Η πρεμιέρα για το νέο κύκλο του Game of Thrones πλησιάζει και το HBO εξακολουθεί να μας βασανίζει με αμέτρητα ερωτηματικά. Το νέο teaser είναι πιο αινιγματικό από ποτέ.

Ο έκτος κύκλος του «Game of Thrones» θα είναι αναμφίβολα ο πιο ενδιαφέρον από όλους μέχρι σήμερα. Κυρίως γιατί αν οι φαν των βιβλίων ήξεραν μέχρι σήμερα ποια μοίρα περιμένει τους αγαπημένους (ή μισητούς) τους ήρωες, αυτή η βεβαιότητα πλέον παύει να υπάρχει.

Ο Τζόρτζ Ρ.Ρ. Μίλερ δεν έχει προλάβει να ολοκληρώσει την συγγραφή του έκτου βιβλίου, οπότε η τηλεοπτική σειρά θα προηγηθεί της ιστορίας που στη συνέχεια θα αφηγηθεί το βιβλίο του. Κάτι που σημαίνει πως όπως και ήρωες του «Game of Thrones» μπαίνουν στον άγνωστο, επικίνδυνο χειμώνα, έτσι και οι θεατές προχωρούν σε αχαρτογράφητες περιοχές.

Δείτε ακόμη: το HBO μόλις μας έδωσε ένα τόνο νέες φωτογραφίες από τον 6o κύκλο του «Game of Thrones»

Κι αν περιμένετε το teaser που μόλις κυκλοφόρησε να σας αποκαλύψει κάτι συγκλονιστικό, μάλλον θα απογοητευτείτε, αφού ναι, το πρόσωπο του Jon Snow είναι ανάμεσα σε αυτά των νεκρών που μιλούν σε μια κρύπτη εκεί όπου όλοι αναπαύονται, αλλά λίγο πριν ο τίτλος της σειράς πέσει, ανάμεσα στα πρόσωπα των νεκρών θα δούμε κι άλλα, χαρακτήρων που είναι με βεβαιότητα ζωντανοί.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ευτυχώς μέχρι τον Απρίλιο και την πρεμιέρα του 6ου κύκλου έχουμε άφθονο χρόνο για να αναλογιστούμε και να υποθέσουμε. Προς το παρόν, δείτε το teaser.

Αφήστε το σχόλιό σας