Φέτος θα βλέπουμε «Game of Thrones» στην παραλία

Ενώ περιμένουμε πως και πως για τη έβδομη σεζόν του Game of Thrones (στην παραγωγή τώρα), το HBO μας έδωσε ένα μικρό teaser.

Στο βίντεο απλά βλέπουμε ένα χέρι που κρατάει ένα σπαθί που ονομάζεται Oathkeeper, ένα σπάνιο οπλό από Βαλυριανό ατσάλι που είχε προηγουμένως δοθεί στην Brienne of Tarth για μια ειδική αποστολή.

Όσο για το πότε θα δούμε ξανά στην οθόνες μας τον παγωμένο πια και αμείλικτο κόσμο του Westeros, ο Liam Cunningham σε μια συνέντευξη σύγχυση στην ιρλανδική εφημερίδα Independent αναφέρει ότι η έβδομη σεζόν του show μπορεί να αρχίσει αυτό το καλοκαίρι, τον Ιούλιο.

«Απογοητεύω πολλούς ανά τον κόσμο γιατί αναμενόταν να κυκλοφορήσει Απρίλιο.Τώρα άλλαξε σε Ιούλιο, νομίζω. Πρόκειται να γίνει όμως κάποια ειδική εκδήλωση αυτή τη χρονιά για την πρεμιέρα. Τα κακά νέα είναι ότι θα έχει μόνο εφτά επεισόδια και η τελευταία σεζόν ξεκινάει ξανά από όσο ξέρω το Σεπτέμβριο».

Θυμιζουμε πως τα γυρίσματα για την έβδομη σεζόν ξεκίνησαν αργότερα απ’ το αναμενόμενο λόγω των καιρικών συνθηκών που δεν εξυπηρετούσαν την ιστορία. Οπότε κάντε όλοι υπομονή.

Αφήστε το σχόλιό σας