Η Maisie Williams που υποδύεται την Arya Stark στη σειρά ρίχνει μια νέα βόμβα για το μέλλον του Jon Snow, αλλά και για την εξέλιξη της σειράς. Προσοχή πολλά spoilers!

Έχουνε περάσει μόνο λίγοι μήνες από όταν η Maisie Williams επιβεβαίωσε ουσιαστικά σε μια ραδιοφωνική της συνέντευξη πως ο Jon Snow είναι σίγουρα νεκρός, αλλά τώρα έρχεται να  κάνει κάποια νέα σχόλια που σίγουρα είναι σημαντικά για την συνέχεια της ιστορίας.

Τα καλά νέα; Λοιπόν η Williams επιβεβαίωσε, μιλώντας για τον Jon Snow στα βραβεία της Ακαδημίας του Λονδίνου, κάτι που λίγο πολλοί όλοι μας έχουμε υποψιαστεί για λίγο τώρα περίπου Περίοδος 6, ότι θα δούμε πολλές εκπλήξεις και αλλαγές.

Διαβάστε ακόμα: 13 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την 6η σεζόν του Game Of Thrones

«Ήταν φοβερό, ήταν πραγματικά φοβερό», δήλωσε η Williams στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για τον προφανή θάνατο του Snow στο τέλος της σεζόν 5. «Όλοι ήταν τόσο λυπημένοι γι ‘αυτό και εγώ αισθάνομαι έτσι γιατί  μιλάω μιλάω στους ανθρώπους και είναι όλοι σαν ‘ο Jon Snow θα επιστρέψει;’ και είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό επειδή οι άνθρωποι είναι όπως, ‘Ναι, αλλά θα επιστρέψει και πάλι όμως;’ Αν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, τότε ναι υπάρχει ελπίδα».

Όμως μάλλον την λέξη ζωντανός δεν θα έπρεπε να την αναφέρει…

Λοιπόν, ας είμαστε ειλικρινείς ο Jon Snow με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα επιστρέψει. Τα στοιχεία είναι πολλά μέχρι στιγμής που έμμεσα κάνουν αναφορά για μια πιθανή επιστροφή και φυσικά κρατάμε τα λόγια της Maisie «Υπάρχει μια τεράστια αλλαγή στην πλοκή». Ίσως όχι όπως τον ξέραμε, ίσως σαν κάποιο είδος ζόμπι που αναστήθηκε από την Melisandre, επιβεβαιώνοντας έτσι την υπόθεση που θέλει τη κόκκινη Ιέρεια να παίζει ρόλο κλειδί τόσο για την επιστροφή του ηγέτη της «Νυχτερινής Φρουράς», αλλά και για την εξέλιξη στη μάχη των βασιλείων για τον Σιδερένιο Θρόνο.

Εδώ είναι το πλήρες βίντεο της συνέντευξης (στο 3:03 θα ακούσετε τα σχόλια για τον Jon Snow).

Η Williams εξέφρασε επίσης τον ενθουσιασμό της για την επερχόμενη σεζόν 6.

«Αγάπησα γυρίσματα αυτής της σειράς, νομίζω ότι οι άνθρωποι πρόκειται να το απολαύσουν πραγματικά», είπε «Επιτέλους όλα στα στοιχεία έρχονται και συνδέονται στο τέλος», δίνοντας την ελπίδα ότι θα απαντηθούν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί από την εξέλιξη της ιστορίας.

Υπομονή μέχρι την πρεμιέρα του 6ου κύκλου την Κυριακή 24 Απριλίου.

Δείτε εδώ trailer της 6ης σεζόν του Game of Thrones

Αφήστε το σχόλιό σας