Ένα αρκετά…διαφορετικό Game of Thrones, σχεδίαζε να παρουσιάσει σε αναγνώστες και τηλεθεατές ο συγγραφέας Τζώρτζ Ρ.Μάρτιν όπως αποκαλύπτει σειρά χειρογράφων που είχε αποστείλει στον εκδότη του Χάρπερ Κόλλινς το 1993.

Οι κεντρικοί χαρακτήρες, βάσει της αρχικής πλοκής, εμφανίζονται να μπλέκουν σε διαφορετικές περιπέτειες, αρκετοί μοναχικοί ήρωες ζουν απαγορευμένους έρωτες και άλλοι δεν είναι τελικά τόσο…αγνοί όσο τους γνωρίσαμε στην παρούσα εκδοχή του έργου-τουλάχιστον μέχρι τώρα! Η δε αιμομιξία, δεν θα ήταν αποκλειστικό «προνόμιο» της οικογένειας Λάνιστερ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independentο συγγραφέας, μεταξύ άλλων σχεδίαζε να παρουσιάσει στους αναγνώστες του ένα «επικό ερωτικό τρίγωνο μεταξύ του Τύριον, της Άρυα και του ετεροθαλούς αδελφού της Τζων», μια εντελώς διαφορετική «εκδοχή» της Ντενέρις αλλά και μια εναλλακτική εξέλιξη για τον Οίκο Μπαράθιον.

Δείτε ακόμα: 18 απίστευτες νέες φωτογραφίες από τη 5η σεζόν του Game of Thrones

Σε ποιούς ήρωες θα «επιτραπεί» να ζήσουν

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις προτάσεις του Martin, οι οποίες περιγράφονται στις τρεις σελίδες χειρογράφων που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα winteriscoming.net

Όπως εκτιμάται, ο Martin έγραψε την αρχική πλοκή της σειράς ενώ ακόμη επεξεργαζόταν το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς. Πολλά από τα όσα περιγράφονταν σε αυτή, αν και δεν υιοθετήθηκαν, ίσως να παρέχουν στοιχεία για το ποιοι τελικά από τους χαρακτήρες του θα καταφέρουν να επιβιώσουν.

Στους αρχικούς σχεδιασμούς λοιπόν ήταν να «επιτρέψει» στον Τζον Σνόου, την Άρυα, στον Μπραν, στον Τύριον και στην Ντενέρις να ζήσουν, δίνοντας στους αναγνώστες την ευκαιρία να τους «δουν» να μεγαλώνουν και από παιδιά να γίνονται ενήλικες, να αλλάζουν και παράλληλα να αλλάζουν και τον κόσμο γύρω τους.

Πιο «σοκαριστική» όμως, όπως σχολιάζει η Independent, είναι η εξέλιξη που θα είχαν κάποιοι εκ των ηρώων του Μάρτιν, βάσει του σεναρίου που επεξεργαζόταν ο συγγραφέας περισσότερα από 20 χρόνια πίσω.

-Η Ντενέρις σκοτώνει τον Ντρόγκο

Ντενέρις Ταργκάριαν

Η Καλίσι, θα σκότωνε τον σύζυγό της Ντρόγκο σε μια πράξη εκδίκησης για τη δολοφονία του μνησίκακου αδελφού της Βισέρις από τον αρχηγό των Ντοθράκι. Επίσης σύμφωνα με τους αρχικές σκέψεις του συγγραφέα, η εν πολλοίς αναμενόμενη εισβολή του στρατού της Ντενέρις στα Επτά Βασίλεια, θα είχε γίνε πολύ νωρίτερα και σίγουρα δεν θα καθυστερούσε τόσο όσο στην τελική εκδοχή, κατά την οποία η Μητέρα των Δράκων αναβάλει διαρκώς το πέρασμα στο Γουέστερος.

Διάβασε τη συνέχεια στο huffingtonpost.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας