Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου 5ου κύκλου της σειράς Game of Thrones, που κορυφώνει την αγωνία στα ύψη.

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι θαυμαστές να ξεκινήσει ο πολυαναμενόμενος 5ος κύκλος της πιο επιτυχημένης σειράς στην ιστορία της μικρής οθόνης. Έτσι η εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή για λογαριασμό του αμερικάνικού δικτύου HBO πραγαμτοποίησε την προβολή του πρώτου τρέιλερ για τον 5ο κύκλο στις κινηματογραφικές Imax. Εκατοντάδες θαυμαστές κατέκλυσαν τις αίθουσες των κινηματογράφων προκειμένου να δουν πρώτοι το τρέιλερ.

Οι κινηματογράφοι Imax άνοιξαν περισσότερες από 200 αίθουσες προσφέροντας στους τυχερούς θαυμαστές τη δυνατότητα να δουν πρώτοι το τρέιλερ, όσο για εμάς που δεν βρισκόμαστε στην Αμερική υπάρχει το youtube, όπου έχει δημοσιευθεί το βίντεο.

Το δίλεπτο βίντεο, που ιντριγκάρει και κορυφώνει την αγωνία, δεν εμπεριέχει πολλούς διαλόγους και σκηνές παρά μόνο εικόνες που συνοδεύονται από το τραγούδι «Heroes» του Ντέιβιντ Μπόουι, έτσι δείχνει την Αϊρα στο Μπράβος, τον Τζόν Σνού να υπερασπίζεται τον εαυτό του σένα κρύο μέρος, τον Τίριον στο τροπικό Πέντος.

Όσον αφορά την υπόθεση μπορούμε να υποψιαστούμε από το τρέιλερ πως μάλλον ο Βάνα από τα πράγματα που μπορούμε να αντιληφθούμε από το τρέιλερ είναι πως ο Βάρυς θα χρειαστεί τον Τύριον για να βοηθήσει τη Ντενέρις να κατακτήσει τον Σιδηρό Θρόνο.

Αναμένουμε, λοιπόν, με αγωνία την 4η Απριλίου, όταν και θα δοθεί τέλος στο «βασανιστήριο» των φανατικών θαυμαστών της σειράς.

Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους

ευχαριστούμε τον φίλο Γιάννη Κοντό που έκανε την μετάφραση και μας το έστειλε.

Αφήστε το σχόλιό σας