Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου & Γιώτα Νέγκα: Μία παράσταση – θρίαμβος στο Λονδίνο (photos)

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Με την παρουσία 2.000 ατόμων έστησαν μία μεγάλη γιορτή στο Λονδίνο η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα.

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα τραγούδησαν το βράδυ της 6ης Φεβρουαρίου  στο Λονδίνο και στο «Barbican Centre» σε μία μεγάλη συναυλία που έγινε sold out και θα μείνει στην ιστορία.

Οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες πήγαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο μαζί και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι.

Μία παράσταση – θρίαμβο που παρακολούθησαν δύο χιλιάδες άτομα, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο θέατρο, αποθεώνοντας τις τρεις μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού. Έλληνες, Βρετανοί και θεατές διαφόρων εθνικοτήτων έγιναν ένα με όχημα τα σπουδαία τραγούδια μεγάλων συνθετών.

Το χειροκρότημα του κοινού και ο ενθουσιασμός ήταν τέτοιος που δεν άφηνε τις τρεις ερμηνεύτριες στο τέλος να φύγουν από τη σκηνή.

Στο πρόγραμμα αυτό όλα και όλοι είχαν λόγο: Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος. Δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς, σμυρναίικα αλλά και παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια βρήκαν τη θέση τους με τρόπο απλό, μαγικό.

Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό τραγούδησαν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο.

Με τους εννέα εξαιρετικούς μουσικούς τους έστησαν στην κατάμεστη αίθουσα του «Barbican Center» μία μεγάλη γιορτή και μια ανεπανάληπτη παράσταση που έχει χαραχτεί στις μνήμες όλων όσων την έζησαν από κοντά.

Μία συναυλία απόδειξη πως το καλό ελληνικό τραγούδι αντέχει στο χρόνο και μεταφέρεται στις καρδιές των απανταχού Ελλήνων ενεργό και ακέραιο.

Φωτογραφίες

Ελένη Τσαλιγοπούλου - Δήμητρα Γαλάνη - Γιώτα Νέγκα - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας