Καινούρια δισκογραφική δουλειά για τους NEBMA η οποία συμπίπτει με την κυκλοφορία νέου video clip!

Το έβδομο άλμπουμ στη σχεδόν εικοσαετή παρουσία των NEBMA στη δισκογραφία διατίθεται επίσημα.

Ένα από τα συγκροτήματα που έχουν χαράξει την εγχώρια hip hop σκηνή με τις αιχμηρές ρίμες τους και με τους DJ Rico (Βαγγέλης Σερίφης), Ισορροπιστή (Νίκος Παυλίδης) και Αλχημιστή (Στάθης Τελειούδης) στα ηνία του, επιλέγει για το νέο δίσκο του επιτυχίες που έχουμε ήδη γνωρίσει («Νύχτα Αστεριών», «Φαντάσου», «Ζωές Που Δε Χωρίζουν») αλλά και ολοκαίνουριες μουσικές προτάσεις.

Σημείο αναφοράς σε κάθε δουλειά των NEBMA είναι οι συναντήσεις του γκρουπ με αγαπημένους φίλους του μπροστά στο μικρόφωνο. Η Κάτια Πάσχου, η Κατερίνα Στικούδη, ο Zan Batist, η Μαρία Μακρή, η Γιούλη Ασημακοπούλου, ο Πάνος Γουργιώτης και – σε εμφάνιση έκπληξη – ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος προσδίδουν στο άλμπουμ έναν ιδιαίτερο «πολυφωνικό» τόνο.

Οι NEBMA are… «Getting Real Every Year» και αποφασίζουν να δώσουν ως τίτλο στο καινούριο άλμπουμ τους τα αρχικά αυτής της φράσης: «G.R.E.Y.

Ένα από τα νέα τραγούδια, το «Ας Μείνουμε Φίλοι», με τη συμμετοχή στα φωνητικά του Γιάννη Παπαδάκου, έχει ντυθεί οπτικά με γυρίσματα στο νησί της Νάξου και το απολαμβάνουμε παράλληλα με το brand new CD.

Κυκλοφορεί από τις Front Seat και Minos EMI.

Δείτε το video clip του «Ας Μείνουμε Φίλοι»:

Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ των ΝΕΒΜΑ, «G.R.E.Y.»:

* Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας στην ένδειξη «PLAYLIST» που βρίσκεται πάνω-αριστερά στο video.

* Εναλλακτικά: Απευθείας σύνδεσμος – link.

► Βρείτε το «G.R.E.Y.» στα: iTunesGoogle PlaySpotify.

Αφήστε το σχόλιό σας