Πολυτελή αυτοκίνητα, σκάφη και αιθέριες παρουσίες είναι τα βασικά συστατικά του video clip για το «Power» του G-Eazy.

Ο G-Eazy δίνει εικόνα στο τραγούδι «Power» με τη συμμετοχή του ανερχόμενου Nef The Pharaoh και του P-Lo από τους The HBK Gang (The Heartbreak Gang).

Το «Power» συμπεριλαμβάνεται στο ψηφιακό EP «The Vault» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Μάιο από την RCA Records / Sony Music, ανήμερα των 29ων γενεθλίων του Αμερικανού ράπερ και περιείχε συνεργασίες με τους RJ, Jay Ant, P-Lo, Nef The Pharaoh και Global Dan.

Παρόλο που στα τέλη Ιουνίου ο G-Eazy μοιράστηκε το ολοκαίνουριο single «Drop» με προσκεκλημένους τον Blac Youngsta και τον BlocBoy JB, τελικά επιστρέφει στο EP του «The Vault» για να παρουσιάσει το video clip που οπτικοποιεί του «Power».

Τα γυρίσματα για το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έχουν πραγματοποιηθεί στο Oakland της Καλιφόρνια, στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, τη γενέτειρα του G-Eazy.

Στην αρχή βλέπουμε τους δύο από τις τρεις ράπερ, οι οποίοι έχουν όλοι κοινή καταγωγή από την Καλιφόρνια, να περιηγούνται στους δρόμους της πόλης μέσα σε μία μαύρη Laborghini. Στη συνέχεια το πάρτι μεταφέρεται επάνω σε ένα σκάφος που διασχίζει τα νερά του Oakland καθώς σουρουπώνει και είναι γεμάτο από αιθέριες παρουσίες.

Αυτό το σκηνικό αντικατοπτρίζει πλήρως το θέμα του «Power», το οποίο είναι η δύναμη και τα χρήματα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας