Τη μουσική συνεύρεση στο ήδη αγαπημένο «Him & I» τραγούδησαν μαζί στη σκηνή ο G-Eazy και Halsey.

Ο G-Eazy και η Halsey παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά τη συνεργασία τους στο «Him & I», ένα τραγούδι που έγινε αγαπημένο του ελληνικού κοινού κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή.

Ο 28χρονος ράπερ από την Καλιφόρνια κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο του με γενικό τίτλο «The Beautiful & Damned», συγκεντρώνοντας είκοσι τραγούδια και πληθώρα γνωστών καλλιτεχνών.

Μία από τις συνεργασίες του G-Eazy είναι με την Halsey σε ένα τραγούδι που επισημοποιεί τη σχέση τους.

Το «Him & I» ενθουσίασε τους Έλληνες ακροατές από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και εκτινάχθηκε στη δεύτερη θέση του ελληνικού chart στο Spotify, ενώ έχει εισέλθει και στην κορυφαία δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Επιπροσθέτως, έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού iTunes και των τάσεων στο YouTube, δείχνοντας πως η κορυφή είναι θέμα χρόνου.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο G-Eazy και η Halsey ανέβηκαν στη σκηνή της τηλεοπτικής εκπομπής «Jimmy Kimmel Live!» για να τραγουδήσουν μαζί το «Him & I», χωρίς να λείπουν οι στιγμές που το πάθος ήταν έτοιμο να εκδηλωθεί.

Ο G-Eazy τραγούδησε επιπλέον την επιτυχία «No Limit», άλλο ένα από τα τραγούδια που θα συμπεριληφθεί στο νέο, διπλό άλμπουμ «The Beautiful & Damned».

Με τη συμμετοχή του Α$AP Rocky και της Cardi B, το «No Limit» έχει κάνει είσοδο στο Top 10 του αμερικανικού «Billboard Hot 100», έχει ανέβει στο Νο1 της «Rhythmic» κατάταξης και έχει βρεθεί στο Νο3 των «Hot R&B / Hip-Hop» τραγουδιών.

Τέλος, διαθέτει 90 εκατομμύρια streams στο Spotify και είναι στο Top 10 στο αμερικανικό chart της πλατφόρμας.

G-Eazy και Halsey επισημοποιούν τη σχέση τους με το «Him & I»

G-Eazy & Halsey - Him & I (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας