Ένα ταξίδι στο χρόνο γεμάτο ξέφρενη διασκέδαση, αλκοόλ και ουσίες πραγματοποιεί το video clip του G-Eazy για το «Sober».

Ο G-Eazy οπτικοποιεί τη συνεργασία του με τον Charlie Puth στο «Sober».

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο, ο πολυσχιδής ράπερ κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ «The Beautiful & Damned» μέσω των BPG, RVG και RCA Records, κάνοντας ντεμπούτο στο Νο3 του αμερικανικού «Billboard 200», ενώ βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης για τις R&B / Hip-Hop κυκλοφορίες.

Ο δίσκος και η ταινία μικρού μήκους που τον συνοδεύει «ζωγραφίζει» ένα τρομερό πορτρέτο του -κατά κόσμον- Gerald Earl Gillum, που είναι πολύ πραγματικό και ο ίδιος δεν το είχε μοιραστεί ποτέ.

Ο τίτλος του «The Beautiful & Damned» είναι αναφορά στο ομώνυμο βιβλίο του F. Scott Fitzgerald που εκδόθηκε το 1922.

G-Eazy - Charlie Puth - Hit Channel

Το «Sober» είναι το τρίτο single από το «The Beautiful & Damned», με τον G-Eazy να συμπράττει με τον Αμερικανό pop star Charlie Puth.

Το τραγούδι ασχολείται με την προσπάθεια του ράπερ να βρει την ισορροπία ανάμεσα στο ποτό για διασκέδαση, αλλά και να αποφύγει τα λάθη. Όπως έχει εξομολογηθεί, αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ουίσκι και προσπαθεί να ζήσει χρησιμοποιώντας μέτρο.

Το μουσικό βίντεο για το «Sober» συναντά τον G-Eazy σε άσχημη κατάσταση μετά από μία έξαλλη νύχτα με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Καθώς προσπαθεί να θυμηθεί όσα έγιναν, παρακολουθούμε ένα πέρασμα από όλες τις δεκαετίες και τις συνήθειες ξέφρενης διασκέδασης σε κάθε εποχή.

Τα προπολεμικά ‘40s, τα vintage ‘60s, τα ‘70s των χίπις με τις παραισθησιογόνες ουσίες, τα ‘80s των σκληρών ναρκωτικών και τα ‘90s των έντονων πάρτι, ξετυλίγουν ένα κουβάρι μέχρι το σήμερα και την αρχή του video clip, με τον G-Eazy πρωταγωνιστή και τον Charlie Puth σε ρόλο αφηγητή.

Πριν το «Sober», το τραγούδι του άλμπουμ που εκτινάχθηκε στις προτιμήσεις ήταν το «Him & I», το οποίο επισφράγισε τη σχέση του G-Eazy με την Halsey και πλησιάζει στα 171 εκατ. επισκέψεων στο YouTube.

Το τραγούδι μετρά πάνω από 228,5 εκατ. streams στο Spotify και έχει φτάσει έως το Νο2 της ελληνικής και στο Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης στην πλατφόρμα. To «Him & I» έχει ανέβει έως την ενδέκατη θέση του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

G-Eazy και Halsey επισφραγίζουν τη σχέση τους με το «Him & I»

G-Eazy & Halsey - Him & I (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας