Χαρτονομίσματα, χορεύτριες, φωτιές. Το video clip του G-Eazy για το «No Limit» δεν είναι τίποτα λιγότερο από όσα περίμενε κανείς.

Ο G-Eazy δίνει εικόνα στη συνεργασία του με τον A$AP Rocky, την Cardi B, τον French Montana στο «No Limit» και συγκεκριμένα σε ένα remix με τη συμμετοχή των Juicy J και Belly.

Δύο χρόνια μετά το «When It’s Dark Out», ο 28χρονος ράπερ και παραγωγός κυκλοφορεί το προσωπικό άλμπουμ του με γενικό τίτλο «The Beautiful & Damned» και με ένα καστ από all-hitters να συγκροτούν τους προσκεκλημένους που συνέδραμαν με τη φωνή τους.

Ο τίτλος του «The Beautiful & Damned» είναι αναφορά στο ομώνυμο βιβλίο του F. Scott Fitzgerald που δημοσιεύθηκε το 1922. Το δίσκο συνοδεύει μία ταινία μικρού μήκους που «ζωγραφίζει» ένα τρομερό πορτρέτο του -κατά κόσμον- Gerald Earl Gillum, που είναι πολύ πραγματικό και ο ίδιος δεν το είχε μοιραστεί ποτέ.

Το «No Limit» σε συνεργασία με τον A$AP Rocky, την Cardi B και τον French Montana ήταν το πρώτο single του «The Beautiful & Damned» που αποκαλύφθηκε.

Το τραγούδι έχει κάνει είσοδο στο Top 10 του αμερικανικού «Billboard Hot 100», έχει ανέβει στο Νο1 της «Rhythmic» κατάταξης και έχει βρεθεί στο Νο3 των «Hot R&B / Hip-Hop» τραγουδιών. Επίσης, διαθέτει 98,5 εκατομμύρια streams στο Spotify και είναι στο Top 10 στο αμερικανικό chart του Spotify.

Το video clip για το «No Limit» δεν είναι τίποτα λιγότερο από όσα περίμενε κανείς για μία συνύπαρξη ράπερ όπως αυτή. Τα χαρτονομίσματα, οι χορεύτριες και οι φωτιές είναι το βασικό θέμα.

Στο «The Beautiful & Damned» συμπεριλαμβάνεται η μουσική συνάντηση του G-Eazy με τη Halsey στο «Him & I», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε ακαριαία από το ελληνικό κοινό και εκτοξεύθηκε αμέσως στη δεύτερη θέση του ελληνικού Spotify.

G-Eazy και Halsey επισημοποιούν τη σχέση τους με το «Him & I»

G-Eazy & Halsey - Him & I (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας