Ο Future επιστρέφει με νέο single, καινούργιο άλμπουμ και ένα ντοκιμαντέρ.

Ο Future αρχίζει το 2019 κυκλοφορώντας από τις Freebandz Entertainment και Epic Records / Sony Music ένα ολοκαίνουργιο single και μουσικό βίντεο με τον τίτλο «Crushed Up».

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό video clip στο οποίο ο αστέρας της hip-hop μουσικής βρίσκεται παγιδευμένος σε μία χιονισμένη έπαυλη γοτθικού ρυθμού.

Τα πλάνα ξεκινούν με ένα μικρό παιδί, που αντιπροσωπεύει το νεαρό Futurem, να επεξεργάζεται μία σφαίρα χιονιού που τον μεταφέρει σε μία απρόσμενη χώρα θαυμάτων.

Το «Crushed Up» προμηνύει το έβδομο ολοκληρωμένο άλμπουμ του ράπερ από την Ατλάντα. Ο δίσκος φέρει τον τίτλο «The WIZRD» και κυκλοφορεί στις 18 Ιανουαρίου για να συνεχίσει την ιστορική επιτυχία που σημείωσαν το 2017 τα άλμπουμ «Future» και «Hndrxx», αλλά και το πολυπλατινένιο single «Mask Off».

Συγχρόνως ο Future μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες για το επίσημο ντοκιμαντέρ του με τίτλο «The WIZRD», το οποίο θα φιλοξενηθεί αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Apple Music και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου.

Η κάμερα του ντοκιμαντέρ ακολούθησε πολύ στενά τον ράπερ και κατέγραψε αδημοσίευτες στιγμές του κόσμου του. Η ταινία ανοίγει ένα παράθυρο στην ιστορία και τη δημιουργικότητα του ράπερ, με ένα τρόπο διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο.

Το καινούργιο κεφάλαιο του Future ξεκινά με το «Crushed Up» και βάζει τα θεμέλια για ένα εξαιρετικό 2019.

 

Αφήστε το σχόλιό σας