Το νέο δίσκο της κυκλοφορεί η Φρόσω Στυλιανού, έχοντας την πλήρη επιμέλεια σε μουσική, στίχους, ενορχηστρώσεις και (σαφώς) στην ερμηνεία.

H Φρόσω Στυλιανού μας συστήνεται ως ολοκληρωμένη δημιουργός μέσα από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Άλλες Μέρες».

Τη μουσική, τους στίχους και τις ενορχηστρώσεις υπογράφει η ίδια η Φρόσω Στυλιανού, θέλοντας να εκφράσει μέσα από το πλούσιο και πρωτογενές μουσικό πεδίο που προσφέρουν τα φυσικά όργανα και οι κλασικές ενορχηστρώσεις την αγωνία, την ανάγκη αλλά και την προσδοκία του σύγχρονου ανθρώπου για άλλες, ομορφότερες μέρες.

Δέκα ολοκαίνουρια τραγούδια και άλλα τέσσερα ορχηστρικά – έκπληξη με επισφράγισμα την φωνή της ίδιας της δημιουργού και ερμηνεύτριας συνθέτουν μια καλλιτεχνική πρόταση που αντανακλά το σήμερα.

Φρόσω Στυλιανού - Άλλες Μέρες (CD album cover 2017) - Hit Channel

Στο δίσκο έπαιξαν κάποιοι από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες μουσικούς:

Αντρέας Αποστόλου (πιάνο), Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Βαγγέλης Καρίπης  (κρουστά), Μιχάλης Καπηλίδης – Στέφανος Λογοθέτης (τύμπανα), Νίκος Παπαναστασίου (ακορντεόν), Γιώργος Μπεχλιβάνογλου – Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κλασική κιθάρα), Κίμωνας Πολλάτος (ακουστική κιθάρα), Βασίλης Ραψανιώτης – Λυδία Μπουντούνη – Φώτης Σιώτας (βιολί).

Αλλά και οι Αλέξανδρος Μποτίνης – Κωνσταντίνος Μπουντούνης – Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Απόστολος Παπαπέτρος (κοντραμπάσο), Περικλής Αλιώπης  (τρομπέτα), Γιάννης Αρβανιτάκης (τρομπόνι), Δημήτρης Βαρελόπουλος (μαντολίνο) και ο Γιάννης Πουρνάρας (μπουζούκι, μπαγλαμάς).

Κυκλοφορεί από τη Rain Music,  την εταιρεία παραγωγής που δημιούργησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου προκειμένου να μπορεί αβίαστα να εκδίδει τις μουσικές του ανησυχίες.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

 1. Ήρθε Ο Καιρός
 2. Σαν Το Τραγούδι
 3. Άλλες Μέρες
 4. Θα ‘Ναι Εντάξει
 5. Χίλια Φύλλα
 6. Τα Δώματα
 7. Όταν Ο Έρωτας Πεθαίνει
 8. Πήρες Παιχνίδι
 9. Συναυλία
 10. Η Πιο Ακριβή Σταγόνα
 11. Πήρες Παιχνίδι (Instrumental)
 12. Ήρθε Ο Καιρός (Instrumental)
 13. Σαν Το Τραγούδι (Instrumental)
 14. Χίλια Φύλλα (Instrumental)

 

Αφήστε το σχόλιό σας