Ναι! Ναι! Ναι!

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για την επανένωση των Friends! Το καστ της σειράς φαίνεται πως θα επανενωθεί για ένα ειδικό αφιερωμένο στον σκηνοθέτη της σειράς James Burrows, με αφορμή το χιλιοστό επεισόδιο που σκηνοθέτησε για την τηλεόραση.

Έτσι θα μπορέσουμε να ξαναδούμε μαζί τους Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler και Ross. Ή καλύτερα Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer.

Από όταν τελείωσαν Τα Φιλαράκια, το 2004 μετά από 10 σεζόν, δεν έχει συμβεί ποτέ όλοι οι πρωταγωνιστές να βρεθούν μαζί στο ίδιο δωμάτιο. Μάλιστα η ιδέα αρέσει και στον Matt LeBlanc όπως λέει στο Twitter:

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου, όταν θα μεταδοθεί το ειδικό αφιέρωμα στον James Burrows από το NBC, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και άλλες θρυλικές σειρές όπως το Cheers, το Frasier και το Will & Grace.

Φυσικά δεν θα είναι μια πραγματική επανένωση, με ένα νέο επεισόδιο. Αλλά να δούμε και πάλι μαζί Τα Φιλαράκια θα είναι υπέροχο! Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε ότι μας έλειψαν πολύ. Γιατί τα «Φιλαράκια» δεν είναι απλά μια (έστω ιδιοφυής) κωμική σειρά. Είναι αναπόσπαστο πια κομμάτι της σύγχρονης ποπ κουλτούρας.

Αφήστε το σχόλιό σας