Η χημεία του French Montana και του Drake αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο «No Stylist».

Ο French Montana ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του όχι με ένα, αλλά με τρία ολοκαίνουργια τραγούδια που κυκλοφορούν από τις Coke Boys Music, Bad Boy Entertainment και Epic Records / Sony Music.

Ο πολυπλατινένιος, βραβευμένος με Grammy και με ισχυρό πνεύμα φιλανθρωπίας ράπερ και influencer προμηνύει το νέο άλμπουμ του με τρία νέα singles: Το ομότιτλο του επερχόμενου δίσκου, το οποίο είναι το «No Stylist» σε συνεργασία με τον Drake, καθώς και το «Nervous» με το «Juice».

Το «No Stylist» είναι μία γιορτή για όλους τους πρωτεργάτες που έχουν σπάσει τους φραγμούς στη μόδα και στη hip-hop όλα αυτά τα χρόνια.

Αξιοποιώντας τη μακροχρόνια και εκρηκτική χημεία που διαθέτει με τον French Montana, ο Drake συνδράμει στο τραγούδι με τις δικές του φλογερές ρίμες.

Οι δύο ράπερ επισκέφθηκαν τη Νέα Υόρκη για να γυρίσουν το κινηματογραφικό video clip του «No Stylist» στα πάτρια εδάφη του French Montana.

Το μουσικό βίντεο κυκλοφορεί επίσημα την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και εμφανίσεις – έκπληξη κάνουν οι Dapper Dan, Slick Rick, Cam’ron και άλλα ονόματα που θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Διατηρώντας αυτή την ενέργεια, ο French Montana βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα εξίσου στο «Nervous» και στο «Juice».

Και τα τρία τραγούδια στήνουν το σκηνικό για την κυκλοφορία (το 2019) του τρίτου ολοκληρωμένου άλμπουμ για τον 34χρονο ράπερ με καταγωγή από το Μαρόκο, το οποίο θα διαδεχθεί το χρυσό «Jungle Rules».

Μερικοί καλλιτέχνες θολώνουν τα μουσικά είδη, αλλά ο French Montana θολώνει τα σύνορα που τα διαχωρίζουν.

Η απαράμιλλη μίξη από κλασικές ρίμες της Ανατολικής Ακτής, pop τάσεις και φιλοδοξίες διεθνούς επιπέδου, τον ανέδειξαν σε παγκόσμια κλίμακα.

Το 2017, έστρεψε τα βλέμματα επάνω του με την επιτυχία «Unforgettable» (feat. Swae Lee), η οποία έγινε πέντε φορές πλατινένια και ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams.

Αφήστε το σχόλιό σας