Στο φιλανθρωπικό έργο του French Montana συμβάλλει με το δικό του τρόπο ο Adam Levine.

Ο French Montana συνεργάζεται με τον Adam Levine των Maroon 5 για το remix του τραγουδιού «Famous», που προέρχεται από το χρυσό, δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Jungle Rules» (Epic Records / Sony Music). Το 100% των εσόδων του ράπερ από τα δικαιώματα θα παραχωρηθεί στην οργάνωση «Mama Hope».

Έχοντας ενώσει προηγουμένως δυνάμεις με τους Sean «Diddy» Combs και The Weeknd, ο French Montana συγκέντρωσε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια για το Κέντρο Υγείας του Suubi στην κοινότητα του Budondo στην Ουγκάντα

Το Κέντρο εξυπηρετεί μία κοινότητα άνω των 300.000 ατόμων που έχουν ανάγκη. Ως αποτέλεσμα αυτής της δωρεάς, οι εγκαταστάσεις διαθέτουν τώρα νέα γραφεία προσωπικού, γηροκομείο και κλινική προγεννητικής φροντίδας, ενώ όλοι οι μισθοί έχουν καταβληθεί.

Δύο άλλα νοσοκομεία στην ευρύτερη περιοχή έκλεισαν πρόσφατα, οπότε το Suubi έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον άτομα με συνεχή εξασφάλιση πόρων.

Τα έσοδα από το remix «Famous» με τον Adam Levine θα επιτρέψουν στο Suubi να επεκτείνει την κατασκευή και την πρόσβαση στο καθαρό νερό, γεγονός που θα παρέχει τελικά πρόσβαση στην υγεία σε χιλιάδες περισσότερες οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα της Ουγκάντας.

Χάρη στην απίστευτη επιρροή που έχει ο French Montana και της ποιότητας των υπηρεσιών που το Suubi κατάφερε να προσφέρει, θα εξυπηρετήσει πληθυσμό άνω των 450.000 ανθρώπων φέτος, ενώ πολλές από τις υπηρεσίες είναι οι μοναδικές που προσφέρονται στην περιοχή.

Μέσω της έξυπνης κοινωνικής επιχειρηματικότητας, ο French Montana και η χρηματοδότηση από την ομάδα του επέτρεψαν στο Suubi να καταγράψει άνοδο του τοπικού εισοδήματος από 31% σε 56%.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κατασκευές στο κεντρικό νοσοκομειακό συγκρότημα, στο μίνι-θέατρο, στη θερμοκοιτίδα, στα μπάνια, στις κατοικίες προσωπικού κ.ά. Το «Mama Hope» χρειάζεται περίπου άλλα 225.000 δολάρια για να ολοκληρώσει το Κέντρο Υγείας «Hope» του Suubi.

 

Αφήστε το σχόλιό σας