Ένα ικανοποιητικό ποσό αποφέρουν μηνιαίως στη Frances Bean Cobain τα δικαιώματα που εισπράττει ως κληρονόμος του πατέρα της, Kurt Cobain.

Γνωρίζατε πόσα χρήματα κερδίζει η Frances Bean, η κόρη του Kurt Cobain, από τα δικαιώματα για την εικόνα του πατέρα της;

Έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε που αυτοκτόνησε ο Kurt Cobain, στις 5 Απριλίου 1994 σε ηλικία 27 ετών, αλλά το έργο που άφησε παρακαταθήκη ο κεντρικός τραγουδιστής των Nirvana εκτιμάται όλο και περισσότερο με την πάροδο του καιρού.

Πόσο αξίζει αυτό το έργο, από οικονομική άποψη, αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Τα έγγραφα που αποκτήθηκαν από την ιστοσελίδα «The Blast» αποκάλυψαν ποιο είναι το μηνιαίο ποσό που κερδίζει η Frances Bean Cobain, η κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love, από τα δικαιώματα εικόνας του πατέρα της, του οποίου είναι ο άμεσος κληρονόμος.

Η 25χρονη, η οποία αντιμετωπίζει μία μακρά δικαστική διαδικασία για διαζύγιο με τον Isaiah Silva, κερδίζει περισσότερα από 95 χιλιάδες δολάρια το μήνα (80,4 χιλιάδες ευρώ) από τα δικαιώματα του Kurt Cobain.

Αυτό ήταν το ποσό που φέρεται να έχει παραλάβει την περίοδο μεταξύ Ιουλίου 2016 και Ιουνίου 2017. Το δημοσίευμα πηγαίνει περαιτέρω και σημειώνει ότι η κόρη του Kurt Cobain «αξίζει» περίπου 11,3 εκατομμύρια δολάρια (9,56 εκ. ευρώ).

Τόσο η Frances όσο και η μητέρα της, Courtney Love, παρευρέθηκαν πρόσφατα σε επίδειξη μόδας του οίκου «Yves Saint Laurent» στη Παρίσι. Η επίσκεψή τους στη Γαλλία αποτυπώθηκε της νεαρής κληρονόμου:

Δείτε επίσης: Η ιστορία πίσω από το θρυλικό
«Smells Like Teen Spirit» των Nirvana

Nirvana - Kurt Cobain - Smells Like Teen Spirit - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας