Με ένα sexy, uptempo hit παρουσιάζεται το γυναικείο γκρουπ των Fourever1.

Οι Fourever1 είναι ένα ολοκαίνουργιο και καυτό Girl Group από τις Μπαχάμες που αποτελείται από τέσσερις αδερφές. Είναι όμορφες, ταλαντούχες και με τις εμφανίσεις τους σε ξεσηκώνουν. Με σειρά γέννησης είναι οι Jodi, Catherine, Christina και Janelle.

Ο Randy Jackson, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα παραγωγής του American Idol, είναι αυτός που τις ανακάλυψε και είναι αποφασισμένες να πετύχουν.

«Το δέσιμο μας είναι άθραυστο», η Catherine δηλώνει, «Είμαστε από μικρές ενωμένες… Ξέρουμε τι σκέφτεται η καθεμία. Και όταν τραγουδάμε μαζί, ακουγόμαστε σαν μία φωνή».

Το debut single τους «All About Tonight» είναι ένα sexy, uptempo hit, το οποίο βάζει φωτιά στα dancefloors. Τα κορίτσια το έγραψαν μαζί με τη Sarah West.

Γεννήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και μεγάλωσαν στις Μπαχάμες, οι «The Pyfrom Sisters» δουλεύουν ασταμάτητα τα τελευταία 8 χρόνια για να ακονίσουν τις δεξιότητες τους σε κάθε πτυχή της μουσικής. Είναι έξυπνα, νέα κορίτσια με καθαρό στόχο και διάθεση να πετύχουν και να μοιραστούν τις ιστορίες τους μαζί μας.

«Έχουμε ένα μήνυμα για όλους εσάς που θέλετε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας», οι Fourever1 παραδέχονται: «Δουλέψτε σκληρά, πιστέψτε στον εαυτό σας, μην αφήσετε κανένα να σας ρίξει και πάντα να είστε ο εαυτός σας».

Το single «All About Tonight» των Fourever1 κυκλοφορεί από την 314 Records, τη νέα ετικέτα διεθνούς ρεπερτορίου της Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας