Ανοδική πορεία διαγράφει το «Tómame» της Ελένης Φουρέιρα.

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία εντός και εκτός Ελλάδας έχει βάλει στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς το πρόσφατο international hit «Tómame» σαρώνει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και στο YouTube.

Το τραγούδι, με την υπογραφή των δημιουργών του «Fuego», κυκλοφόρησε, μαζί με το video clip που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου από την Panik Records σε Ελλάδα και Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με τη Sony Music.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, το «Tómame» ανέβηκε αμέσως στο Νο. 1 στο iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ μπήκε στην πιο σημαντική λίστα του Spotify για τις νέες κυκλοφορίες σε Ισπανία, Σουηδία και Φινλανδία.

Το τραγούδι βρίσκεται ήδη στο Top 10 του ελληνικού Shazam και είναι η υψηλότερη νέα είσοδος (κατευθείαν στο #12) στο Shazam της Βουλγαρίας αυτή την εβδομάδα.

Το pop anthem συνεχίζει την ανοδική πορεία του στο Spotify, όπου έχει ξεπεράσει τα 640.000 streams και έχει περιληφθεί σε περισσότερες από 3.000 playlists.

Παράλληλα, ήταν στο Top 10 του iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο για 15 ημέρες.

Την ίδια ώρα, το music video του «Tómame» μόλις ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια προβολών, ενώ ανέβηκε σε λιγότερο από 24 ώρες στο Νο.  1 των τάσεων του YouTube , θέση στην οποία παρέμεινε για μία εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της.

Λίγες εβδομάδες αφότου εμφανίστηκε στα μουσικά βραβεία «Los 40 Music Awards» της Ισπανίας, όπου της απονεμήθηκε ο πλατινένιος δίσκος για το «Fuego», θα κάνει εμφανίσεις επί μία εβδομάδα στο Ισραήλ (4 – 10 Δεκεμβρίου).

 

Αφήστε το σχόλιό σας