Έτοιμη για την πρόκληση του «La Banda» δηλώνει η τριμελής κριτική επιτροπή.

Η Ελένη Φουρέιρα, ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento και ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama έδωσαν την πρώτη συνέντευξή τους ως μέλη της κριτικής επιτροπής του «La Banda».

Το talent show που δημιούργησε τους πολυβραβευμένους CNCO, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από τη συχνότητα του «Epsilon TV», για να δημιουργήσει το επόμενο συγκρότημα που θα αφήσει έντονο το στίγμα του στην ελληνική δισκογραφία.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό το νέο project στο ανανεωμένο Epsilon TV. Είμαι σίγουρη ότι μαζί με τον Μιχάλη και τον Θοδωρή θα φτιάξουμε την καλύτερη μπάντα», δηλώνει η Ελένη Φουρέιρα στο «ΤV Εθνος».

Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento είπε: «Μου αρέσει πολύ που μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία, τρελαίνομαι που θα φτιάξουμε μια τέλεια μπάντα με τον Θοδωρή και την Ελένη. Ανυπομονώ να δω ποια είναι τα ακούσματα των νέων παιδιών, τι τους ιντριγκάρει στη μουσική, καθώς απευθυνόμαστε σε ηλικίες 14-24.»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σχολίασε: «Μόλις μου έγινε η πρόταση την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.»

Ο κεντρικός τραγουδιστής των Onirama συνέχισε: «Χαίρομαι που μαζί με την Ελένη και τον Μιχάλη θα φτιάξουμε την επόμενη ελληνική μπάντα! Ανυπομονώ να ακούσω νέες φωνές. Σας περιμένουμε!»

Οι πρώτες οντισιόν έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και το «La Banda» αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα τον Οκτώβριο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας