Σε ένα από τα μεγαλύτερα talent shows της ισπανικής τηλεόρασης εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα έδειξε στους Ισπανούς πώς να χορεύουν το φλογερό «Fuego» κι έπειτα πήρε και εκείνη θέση στη σκηνή για να τραγουδήσει την επιτυχία που έβαλε «φωτιά» στη φετινή Eurovision.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Κύπρο στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ο οποίος έλαβε χώρα στα μέσα Μαΐου στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, και κατάφερε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και τα προγνωστικά από τη στιγμή που ανέβηκε επάνω στη σκηνή για να πραγματοποιήσει την πρώτη πρόβα της.

Θεωρήθηκε το μεγαλύτερο φαβορί για να κερδίσει τη φετινή διοργάνωση.

Υστέρα από την πανηγυρική πρόκριση στο Μεγάλο Τελικό και στη συνέχεια την πολύ σκληρή μάχη με το αρχικό μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού, τη Netta από το Ισραήλ, η Ελένη Φουρέιρα τερμάτισε στη δεύτερη θέση, σημειώνοντας μία ιστορική επιτυχία τόσο για την ίδια όσο και για τη χώρα της Κύπρου την οποία και εκπροσώπησε.

Το κοινό σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε πολλές ακόμη χώρες του πλανήτη ενθουσιάστηκε με το «Fuego» και το έστειλε στις κορυφαίες θέσεις των charts στις πιο γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Πλέον, η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό, με μία σειρά συναυλιών και διαφόρων εμφανίσεων σε πλήθος ευρωπαϊκών χωρών.

Η γοητευτική τραγουδίστρια που έκανε όλη την Ευρώπη να κινείται στο ρυθμό του «Fuego», ήταν προσκεκλημένη στο ισπανικό talent show «FAMA A Bailar», το οποίο αποτελεί μία «ακαδημία χορού» στο πρότυπο του «Fame Story» και προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού «Movistar+».

Η Ελένη Φουρέιρα συνάντησε τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων –  προβών και τους έδειξε πώς να κάνουν τη χορογραφία που έκλεψε τις εντυπώσεις στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλά.

,Στο live show τραγούδησε η ίδια το φλογερό του «Fuego» και εντυπωσίασε για άλλη μία φορά με την εκρηκτική σκηνική παρουσία της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας