Ρεπορτάζ – Δηλώσεις: Ηρώ Τζημίκα

Το Σάββατο στις 27 Οκτωβρίου στο Athens Metro Mall έγινε η παρουσίαση του καινούργιου δίσκου της Ελένης Φουρέιρα.

Το Hit Channel βρέθηκε εκεί και θα σας πούμε όλες τις λεπτομέρειες επί της περίστασης!

Όπως όλοι ξέρετε η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του σήμερα στην ελληνική pop/dance σκηνή. Η ίδια μετράει στο βιογραφικό της πολλά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και αγαπήθηκαν αμέσως από τον κόσμο. Με αφορμή λοιπόν το καινούργιο της άλμπουμ, «Τι πονηρό μου ζητάς» το οποίο περιέχει πασίγνωστα τραγούδια που πολλά από αυτά έχουν ξεχωρίσει όπως: «Παίξε μαζί μου», «Reggaeton», «Το πάρτι δεν σταματά», «Στου έρωτα τη τρέλα» κ.α, βρέθηκε στο Athens Metro Mall για να παρουσιάσει και τον καινούριο της δίσκο.

Πριν βγει να τραγουδήσει, πήγε πρώτα στο κατάστημα Public, όπου και εκεί είχε στηθεί ειδικό τραπεζάκι ώστε να μοιράσει αυτόγραφα στους θαυμαστές της. Πολλά παιδιά μαζί με τους γονείς τους και όχι μόνο μπήκαν στο μαγαζί για να γνωρίσουν από κοντά την Ελένη Φουρέιρα. Η Ελένη χαμογελαστή και εντελώς ανανεωμένη τους υποδέχτηκε με χαρά.

Μέσα στον πανικό που γινόταν εμείς ήμασταν εκεί και καταφέραμε να της πάρουμε μερικές δηλώσεις για τα επόμενα σχέδια της.

– Καλησπέρα Ελένη! Λοιπόν, καινούργια Ελένη, καινούργιο άλμπουμ με τίτλο «Τι πονηρό μου ζητάς»… Μίλησε μου για αυτό.

– Γεια σου Ηρώ μου! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αυτός ο δίσκος μου κυκλοφορεί από την εταιρία μου, την MINOS EMI και έχει γίνει με πολλή αγάπη. Ένας χρόνος γεμάτος, με πολλή έμπνευση, πολλή δουλειά και δημιουργία… Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο και κάθε φορά που κάνω ένα καινούργιο τραγούδι ή είτε βγάζω καινούργιο δίσκο να έχει να δώσει κάτι καλύτερο στον κόσμο.

– Πολλά single έχουν ξεχωρίσει μέσα από αυτό τον δίσκο… Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δικό σου αγαπημένο;

– Είναι πολλά και όλα τους αγαπημένα και το καθένα τους ξεχωριστό. «Παίξε Μαζί Μου», «Τι Πονηρό Μου Ζητάς», «Στου Έρωτα Την Τρέλα» κ.α, αλλά πιστεύω ότι αυτά που είναι τα πιο δυνατά και οι αδυναμίες μου είναι το «Reggaeton» και το «Πάρτι δεν σταματά» είναι και συνεργασία με τον Μηδενιστή που τον λατρεύω, οπότε καταλαβαίνεις.

 

 

– Σε λίγο καιρό ξεκινάνε οι εμφανίσεις σου μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρέκκο. Πως πηγαίνουν οι πρόβες;

– Πηγαίνουν απίστευτα καλά. 2 Νοέμβρη ξεκινάμε, νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη που έχω τη δυνατότητα να κάνω τέτοιες συνεργασίες στα 25 μου. Τους ευχαριστώ πολύ που με επιλέξανε.

– Πως προέκυψε όμως η συνεργασία σας αυτή;

– Προέκυψε λόγου του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη που κάνει απίστευτη δουλεια και μου επιμελείται και τα video clips και όλα τα σχετικά. Επίσης ήθελε και ο Αντώνης αλλά και ο Στέλιος να είμαι μαζί τους, και εννοείται πως δεν θα έλεγα όχι σε μια τέτοια πρόταση.

– Τι άλλο μας ετοιμάζεις από εδώ και πέρα;

Έχουμε τώρα τον καινούργιο δίσκο, σε λίγο καιρό θα βγει και άλλο single μαζί με το video clip, οι εμφανίσεις μου τον χειμώνα στο Αθηνών Αρένα και έχουμε και λέμε… Έπεται μεγάλη πορεία!

 

Ευχαριστούμε την Ελένη για τον χρόνο της. Καλή επιτυχία!

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας