Ο «Σταυρός του Νότου» φιλοξενεί ξανά τη Φωτεινή Βελεσιώτου, σε ένα αληθινό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι με όχημα τη βαθιά αισθαντική φωνή της.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου επιστρέφει για μία τελευταία παράσταση πριν την καλοκαιρινή περιοδεία στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

Σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος, τραγουδάει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει.

Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

Μαζί της ο νέος ερμηνευτής Σωτήρης Μπαλλάς αποτελεί αποκάλυψη για πολλούς που για πρώτη φορά τον άκουσαν στις συναυλίες του καλοκαιριού 2016. Με τη δικιά του «ταυτότητα» και χροιά, εκφράζει τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης σταθεροί συνταξιδιώτες στο Μπουζούκι και στον τζουρά ο Γιώργος Καραμφίλλης, στο ακορντεόν και στο πιάνο ο Νίκος Παπαναστασίου, στο κοντραμπάσο ο Διονύσης Μακρής και στα τύμπανα ο Θωμάς Κωστούλας.

Το Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 22:30.

Δείτε επίσης: Ανακαλύψτε «Τα Διαλεγμένα»,
το διπλό live δίσκο της Φωτεινής Βελεσιώτου από την Τεχνόπολη

Φωτεινή Βελεσιώτου - Τα διαλεγμένα (CD album 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας