Στην αίθουσα «Παρνασσός» θα βρεθεί ξανά η Φωτεινή Δάρρα, κατ’ απαίτηση του κοινού.

Η Φωτεινή Δάρρα μετά τη sold out παράστασή της στην ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» στο κέντρο της Αθήνας, με τίτλο «Τα Πάθη από τον Έρωτα», που συγκίνησε κυριολεκτικά και μάγεψε με την ερμηνεία, την ευγένεια ψυχής και την απλότητά της, επιστρέφει με απαίτηση του κοινού για μία ακόμη μοναδική βραδιά, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017.

Αμέσως μετά την έναρξη των συναυλιών της στην Ευρώπη, αφού τραγουδήσει στο πρώτο μεγάλο ελληνικό φεστιβάλ στο Ντίσελντορφ, η Φωτεινή Δάρρα  θα ανεβεί ξανά στη σκηνή της αίθουσας «Παρνασσός» στο κέντρο της Αθήνας για να μας αφηγηθεί μέσα από τα τραγούδια της, ιστορίες για τα πάθη από τον έρωτα.

Συμπράττει με τρεις κορυφαίους μουσικούς, τον Γιώργο Παπαχριστούδη στο πιάνο, τον Δημήτρη Τσάκα στα πνευστά και τον Κώστα Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο και μας ταξιδεύει στα ωραιότερα ελληνικά και ξένα ερωτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών. Η ατμόσφαιρα και η αίγλη της ιστορικής αίθουσας, μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή της «παλιάς» κοσμοπολίτικης Αθήνας, της νοσταλγίας, του ρομαντισμού, του έρωτα.

Από τον Μιχάλη Σουγιούλ και τον Κώστα Γιαννίδη, μέχρι τον Μάνo Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο, από τα πορτογαλέζικα fados και τα γαλλικά τραγούδια του Jacques Brel μέχρι τους Metallica και διασκευές που ξαφνιάζουν, ο έρωτας είναι παρών, άλλες φορές υπόγειος κρυμμένος, κι άλλες φορές εκκωφαντικός με πάθος και ορμή.

Θα ακουστούν τραγούδια από την πορεία της Φωτεινής Δάρρα στην ελληνική δισκογραφία με κορυφαία αυτά των Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου και Νίκου Μαμαγκάκη, από τη διεθνή μουσική σκηνή αλλά και διασκευές των τραγουδιών της Τζένης Βάνου που έχει «δισκογραφήσει» και έχουν αγαπηθεί από το κοινό:

«Σ’ Αγαπώ», «Θα Κλείσω Τα Μάτια», «Αν Είναι Η Αγάπη Αμαρτία», «Έλα Για Απόψε», «Τα Πάθη Από Τον Έρωτα», «Αγάπη Που ‘Γινες Δίκοπο Μαχαίρι», «Un Ano de Amor», «Je Suis Malade» είναι μερικά μόνο από τα εμβληματικά τραγούδια που θα ακούσουμε και που έχουν περιγράψει με μοναδικό τρόπο

«Ποιος είν’ τρελός από έρωτα;»

Μια βραδιά γεμάτη πάθος αλλά και ανατρεπτική διάθεση πάντα με την ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Δάρρα σε ένα χώρο μοναδικό με τραγούδια που συναρπάζουν, συνεχίζοντας την επιτυχία της πρώτης συναυλίας.

Στο τέλος της συναυλίας η Φωτεινή Δάρρα συναντά και μιλά με το κοινό μέσα στη μοναδική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός». Οι καλλιτέχνες προσφέρουν στο κοινό ένα ποτήρι κρασί.

Στη συναυλία θα ακουστεί το καινούριο τραγούδι της με τίτλο «Οι Σκάλες» σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον κορυφαίο Μάνο Ελευθερίου, ξεκινώντας με ένα τραγούδι που έχει ήδη κάνει αίσθηση.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας