Φωτιά Πάνω Από Την Πομπηία: Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη καταστροφή, ο Βεζούβιος βρυχάται απειλητικά… 20 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Η καυτή λάβα, έτοιμη να καταβροχθίσει μονομιάς οτιδήποτε βρεθεί στο πέρασμά της, θα σκεπάσει μια για πάντα τους απαγορευμένους έρωτες και τα αμαρτωλά πάθη μιας πόλης που ξέρει να κρύβει καλά τις πληγές της. Περιπέτεια, ρομαντισμός και μια φυσική καταστροφή είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα συναρπαστική ταινία του Πολ Άντερσον (“Resident Evil”),ο οποίος αυτή τη φορά καταπιάνεται με την καταστροφή της Πομπηίας.

Καμία ελπίδα. Καμία διαφυγή.

Η ιστορία της ταινίας επικεντρώνεται γύρω από έναν Κέλτη μονομάχο, ο οποίος ερωτεύεται μια ευγενή την παραμονή της έκρηξης του Βεζούβιου και ταυτόχρονα ανακαλύπτει την ταυτότητα αυτού που έσφαξε την οικογένειά του πριν από πολλά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετημένη το 79 μ.Χ., η ταινία αφηγείται την ηρωική ιστορία του Μίλο, ενός σκλάβου, ο οποίος επιστρέφει ως αήττητος μονομάχος με σκοπό να σώσει την αληθινή του αγάπη, την Κάσια, την πανέμορφη κόρη ενός πλούσιου εμπόρου, που έχει αρραβωνιαστεί άθελά της ένα διεφθαρμένο Ρωμαίο γερουσιαστή. Μέσα από τα κύματα της λάβας, ο Μίλο πρέπει να σώσει την αγαπημένη του, ενώ γύρω τους η Πομπηία καταρρέει.

Πρωταγωνιστούν οι Κιτ Χάρινγκτον (“Game of Thrones”), Έμιλι Μπράουνινγκ (“The Host”), Τζάρεντ Χάρις (“Sherlock Holmes”), ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Κίφερ Σάδερλαντ (τηλεοπτική σειρά “24”), Κάρι Αν Μος (“Matrix”) και Τζέσικα Λούκας (“Evil Dead”).

Αφήστε το σχόλιό σας