Ο Αντύπας μετά από σύντομο χρονικό διάστημα επιστρέφει στους ραδιοφωνικούς δέκτες μας με ένα ακόμη νέο κομμάτι «Φωτιά»!

Κοντεύει ενάμιση μήνας από τη στιγμή που ο Αντύπας παρουσίασε το τελευταίο νέο single του με τίτλο «Το ερώτημα είναι» σε μουσική  Βασίλη Ζουμπούλη και στίχους Γιώργου Πολίτη. Ο τραγουδιστής δείχνει να συνεχίζει να «είναι ανεβασμένος», όπως αναφέρει εξάλλου και στο ομώνυμο κομμάτι, αφού ετοιμάζει ακόμη ένα δισκογραφικό χτύπημα «Φωτιά».

Ο Αντύπας μετά τη μεγάλη επιστροφή του στην «πρώτη γραμμή» των καλλιτεχνικών δρώμενων πριν από ένα χρόνο και κάτι παραπάνω και έπειτα από τα hits «Ώρες – Ώρες»«Εκεί που είσαι ήμουν» και το προαναφερθέν «Το ερώτημα είναι» συναντά ξανά το Φοίβο και μαζί βάζουν «Φωτιά».

«Φωτιά» ονομάζεται φυσικά και το επερχόμενο single του τραγουδιστή, σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο Φοίβος, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει την προσεχή Δευτέρα 14 Οκτωβρίου από τη SpicyΩς τότε μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό δείγμα από το παρακάτω teaser που είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο…

Συγχρόνως εδώ και λίγες εβδομάδες, ο Αντύπας έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο «Βοτανικός» μαζί με το Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική  Ηλιάδη βάζοντας… «φωτιά» και στην πίστα.

Αφήστε το σχόλιό σας