Δύο διαφορετικές γενιές συμπράττουν σε ένα μαγικό αποτέλεσμα.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, μία μοναδική ερμηνεύτρια που βάζει τη δική της σφραγίδα στη λαϊκή μουσική, συστήνει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Πόσο Πονάει Η Καρδιά» και την υπογραφή της Κωνσταντίνας Πάλλα.

Αν και από το 1983 τραγουδούσε σε μικρούς χώρους, η Φωτεινή Βελεσιώτου ζούσε μακριά από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, εργαζόταν σαν δασκάλα και φρόντιζε την οικογένεια της.

Το 2008 η συνεργασία της με το Γιώργο Καζαντζή και την Ελένη Φωτάκη στο τραγούδι «Μέλισσες» ανατρέπει την σχεδόν ερασιτεχνική της σχέση με το τραγούδι. Ημέρα με την ημέρα όλο και περισσότεροι ακροατές γοητεύονται με την ερμηνεία της, αναγνωρίζουν την προσωπικότητα της και συντονίζονται με τον ελκυστικό κόσμο της.

Αρχίζει να εμφανίζεται ενεργά σε μουσικούς χώρους και να συμμετέχει σε συναυλίες άλλων ερμηνευτών  αποκτώντας, αποδοχή και χειροκρότημα.

Η μεγάλη της αγάπη το τραγούδι γίνεται κυρίαρχο στη ζωή της, ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά του και την οδηγεί συνεχώς σε νέες προκλήσεις – συνεργασίες, όπως εκείνη με το Σταύρο Σιόλα στο τραγούδι – σταθμός «Διόδια» (2013), αλλά και με το συνθέτη Μίνω Μάτσα και τη στιχουργό Ελένη Φωτάκη στο δίσκο «Είδα Του Τρελού Τα Κλάματα» (2015).

Το νέο τραγούδι της Φωτεινής Βελεσιώτου ονομάζεται «Πόσο Πονάει Η Καρδιά» και είναι προάγγελος του άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει εντός του Φεβρουαρίου.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει η ανερχόμενη ερμηνεύτρια – τραγουδοποιός Κωνσταντίνα Πάλλα,  η νέα μαγική φωνή της ελληνικής δισκογραφίας που κάνει τα δικά της «Όνειρα», όπως ονομάζεται ο πρώτος δίσκος της. Την ενορχήστρωση έκανε ο Κώστας Παρίσσης.

Το αποτέλεσμα αυτής της μαγικής συνύπαρξης ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας