Ο «Σταυρός του Νότου» υποδέχεται για άλλη μία φορά στις σκηνές του τη Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου επιστρέφει στο αγαπημένο της στέκι στην Αθήνα, το «Σταυρό του Νότου», για πέντε μόνο εμφανίσεις, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις.

Εκτός από τα αγαπημένα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, τα οποία έχουν αδικηθεί, όπως το «Τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «Φόνισσες» και άλλα.

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας και πολλοί άλλοι.

Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής, Σωτήρης Μπαλλάς, ο οποίος ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Μαζί της, σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και στα τύμπανα ο Θωμάς Κωστούλας.

Τα Σάββατα 9, 16, 23, 30 Δεκεμβρίου 2017 και 6 Ιανουαρίου 2018 στο «Σταυρός του Νότου Plus».

Πληροφορίες

Ημερομηνία
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο

Ώρα Έναρξης: 22.30

Είσοδος
13 ευρώ (μπύρα / κρασί)

Διαβάστε ακόμα:
Φωτεινή Βελεσιώτου και Αναστασία Μουτσάτσου
συνταξιδεύουν με τη Δήμητρα Γαλάνη στις «Γυναίκες Μόνες»

Φωτεινή Βελεσιώτου - Αναστασία Μουτσάτσου - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας