Για τη στήριξη του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ θα τραγουδήσει η Φωτεινή Δάρρα σε μία μοναδική συναυλία στο Βεάκειο.

Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά για την «Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών» και το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, «Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών», η Φωτεινή Δάρρα ενώνει τη μελωδική φωνή της στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά και σε κάθε μορφή εξάρτησης σε μία μοναδική συναυλία.

Ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τη βραδιά, με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια πάντα με την ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Δάρρα. Για έναν μοναδικό σκοπό!

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συμμετέχει ενεργά τα τελευταία αρκετά χρόνια ως εθελόντρια σε φιλανθρωπικές δράσεις και έχει δώσει πολλές συναυλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στόχος της είναι να συμμετάσχει στην ενημέρωση καθώς και να ενισχύσει την έννοια της προσφοράς μέσα από τη δύναμη της τέχνης.

Μαζί της οι κορυφαίοι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο και ενορχήστρωση), Ανδρέας Μουζάκης (ντραμς), Τεό Λαζάρου (μπάσο), Γιώργος Καραγιάννης (μπουζούκι, μαντολίνο) και Σωτήρης Καστάνης (ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα).

Συμπράττει σε ένα μέρος του προγράμματος με το μουσικό συγκρότημα «Χορδές» του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, που από το 1993 προσφέρει υπηρεσίες απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης – σε ανθρώπους εξαρτημένους – και τις οικογένειές τους στην περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική και το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Εισιτήρια

Γενική Είσοδος:12€
Προπώληση: 10€

Σημεία προπώλησης:
– Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
– Γραφεία ΚΕΘΕΑ Νόστος, Κολοκοτρώνη 93 – Πειραιάς
– Καταστήματα: Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
– Δίκτυο viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/music/veakeio/foteini-darra-pagkosmia-mera-kata-ton-narkotikon-kethea-nostos/

 

Αφήστε το σχόλιό σας