Συγκινητική ήταν η συναυλία που έδωσε η Φωτεινή Δάρρα στο Βεάκειο για τη στήριξη του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Για ένα πολύ ξεχωριστό σκοπό τραγούδησε η Φωτεινή Δάρρα στο κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου.

Η Φωτεινή Δάρρα και οι εκλεκτοί μουσικοί της, μαζί με το συγκρότημα του ΚΕΘΕΑ «Χορδές», παρουσίασαν ένα εξαιρετικό μουσικό θέαμα που χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και για το έργο του Συλλόγου Οικογενείας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Η Βραδιά ξεκίνησε με τα παιδιά του συγκροτήματος «Χορδές», την παράσταση όμως «έκλεψε» με τα ποιοτικά τραγούδια της η Φωτεινή Δάρρα που τραγούδησε αφιλοκερδώς για τον σύλλογο. Η χαρακτηριστική, με την μοναδική ευαισθησία, φωνή της έχει συνδεθεί με πολλά από τα πλέον αξιόλογα και αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας και η καθηλωτική, αέρινη, αλλά και δυναμική σκηνική της παρουσία, ταξίδεψε το κοινό σε μοναδικούς μουσικούς κόσμους πλούσιους σε ήχους και εικόνες.

Η βραδιά έκλεισε με τη μελωδική συνύπαρξη στην σκηνή της Φωτεινής Δάρρα και των παιδιών του συγκροτήματος «Χορδές», σκορπώντας έντονη συγκίνηση και αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα από το εκστασιασμένο κοινό που δεν άφηνε τη Φωτεινή Δάρρα
να κατέβει από την σκηνή!

Επόμενη σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας της Φωτεινής Δάρρα είναι: Την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Μαρκόπουλο, την Τρίτη 4 Ιουλίου στη Μήλο, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στη Σίφνο, την Παρασκευή 18 Αυγούστου στην Κάσο, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στην Σαντορίνη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ IFESTIA.

Θα ακολουθήσει η Μύκονος, το Κηποθέατρο Παπάγου, η Σύρος και άλλοι προορισμοί που θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας