Τo “Supermodel” που κυκλοφορεί στις 18 Μαρτίου από την Columbia Records, είναι το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ των Foster The People.

Με παραγωγό τον Paul Epwort, το “Supermodel” αποτελεί τη συνέχεια του ντεμπούτου άλμπουμ τους “Torches” που κυκλοφόρησε το 2011 και ήταν ένα από τα καλύτερα άλμπουμ εκείνης της χρονιάς.

Έχοντας ηχογραφηθεί σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο, το “Supermodel” ξεκίνησε, όταν ο frontman Mark Foster και ο παραγωγός Paul Epworth, δημιούργησαν ένα στούντιο στο Μαρόκο, στο τέλος του 2012. «Δεν είχαμε κανόνες. Απλώς, δημιουργήσαμε ότι περισσότερο μπορούσαμε μέσα σε επτά μέρες. Και μέσα σε αυτό το πνεύμα αναζήτησης και ανακάλυψης, καταλήξαμε τυχαία στην μουσική ταυτότητα αυτού του δίσκου“ είπε ο Foster. Από το Μαρόκο το άλμπουμ συνέχισε το ταξίδι του μαζί με τον Foster και το συγκρότημα. Συνέχισαν να το δουλεύουν στα Woodshed Studios στο Malibu, στα Henson Studios και Bronson Island στο Los Angeles, ενώ ολοκληρώθηκε στο στούντιο του Epworth’s στο Λονδίνο.

Foster The People – Coming Of Age #ΝέοSingle και #Video

Το πρώτο single του άλμπουμ είναι το «Coming Of Age» και στην επίσημη ιστοσελίδα τους, http://www.fosterthepeople.com, έχουν ανεβάσει το βίντεο του τραγουδιού, που ουσιαστικά είναι μια οπτική καταγραφή της δημιουργίας μιας τοιχογραφίας εμπνευσμένη από το νέο άλμπουμ. Η τοιχογραφία δημιουργήθηκε και παραμένει σε ένα κτίριο στο κέντρο του Λος Άντζελες από τις μεγαλύτερες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Foster The People είναι οι Foster, Cubbie Fink και Mark Pontius. Δημιουργήθηκαν το 2009 από τον Foster, ενώ το 2011 γνώρισαν τεράστια επιτυχία με το πρώτο τους άλμπουμ “Torches”, που πούλησε περίπου 2εκ. Αντίτυπα και πάνω από 9εκ. Singles παγκοσμίως. Το “Torches” περιλάμβανε το “Pumped Up Kicks”, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνης της χρονιάς και όπως έγραψε και το Spin, “The Year’s Anthem”. Επιπλέον, περιείχε και τα “Don’t Stop (Color On The Walls),” “Houdini,” και “Helena Beat.” Οι Foster the People με το ντεμπούτο άλμπουμ τους κατάφεραν να κερδίσουν 3 υποψηφιότητες στα βραβεία Grammy, αυτές για Best Alternative Album, Best Pop Duo/Group Performance για το “Pumped Up Kicks” και Best Short Form Music Video για το “Houdini.”

SUPERMODEL TRACK LISTING:
1. Are You What You Want to Be
2. Ask Yourself
3. Coming of Age
4. Nevermind
5. Pseudologia Fantastica
6. The Angelic Welcome of Mr. Jones
7. Best Friend
8. A Beginner’s Guide to Destroying the Moon
9. Goats in Trees
10. The Truth
11. Fire Escape

Αφήστε το σχόλιό σας