Το «For Ever» είναι το δεύτερο δισκογραφικό εγχείρημα των Jungle.

Με ιδιαίτερη χαρά η XL Recordings παρουσιάζει το νέο δίσκο των Jungle με τίτλο «For Ever», ο οποίος έχει ανέβει στο Top 10 του βρετανικού chart λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Το πρώτα δείγματα από το καινούργιο άλμπουμ είναι άκρως ενθαρρυντικά με τα «Happy Man» και «House in L.A.» να εισβάλουν σχεδόν σε όλες τις εκλεκτικές λίστες ραδιοφωνικών σταθμών της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε στη σκηνή το 2013, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινό και των μουσικοκριτικών με τη θύελλα των hit singles «The Heat» και «Busy Earnin».

Στην αρχή, oι Jungle ήταν ένα μυστηριώδες δίδυμο παραγωγών, που κρυβόταν πίσω από τα αρχικά J & T, κάτι που σύντομα άλλαξε με την φοβερή live παρουσίαση μίας 7μελούς μπάντας.

Jungle - For Ever (band)

Η εξέλιξη αυτή έφερε το συγκρότημα υποψήφιο για Mercury Award, με πολλές χρυσές επιτυχίες και την αγάπη του κοινού να είναι ασταμάτητη σε κάθε μέρος του πλανήτη.

Η μουσική κολεκτίβα των Jungle έχει έδρα το Λονδίνο και απαρτίζεται από τους Josh Lloyd-Watson, Tom McFarland, Fraser MacColl, George Day, Dominic Whalley, Rudi Salmon και Nat Zangi.

Το νέο single «Heavy, California» αποτελεί την πιο pop στιγμή του άλμπουμ με επιρροές και dance vibes που θυμίζουν τις επιτυχίες και τον ήχο των Daft Punk.

Το άλμπουμ «For Ever» κυκλοφορεί σε CD, βινύλιο και έγχρωμο βινύλιο.

Αφήστε το σχόλιό σας