Μία αρκετά ξεχωριστή εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι Foo Fighters στην Ελλάδα και το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Θα δώσουν τελικά συναυλία οι Foo Fighters στο Ηρώδειο;

Το ερώτημα που πλανάται εδώ και λίγους μήνες στο διαδίκτυο απαντήθηκε χτες (6/06) στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το οποίο εξέτασε το σχετικό αίτημα.

Μετά από αρκετή συζήτηση και επιφυλάξεις, τα μέλη του ΚΑΣ είπαν «ναι» στην προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού για την πραγματοποίηση συναυλίας του διάσημου συγκροτήματος στις 10 Ιουλίου 2017, αλλά και στην κινηματογράφησ – βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, που θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο γνωστής αμερικανικής ταξιδιωτικής εκπομπής.

Όπως έγινε γνωστό, η συναυλία των Foo Fighters δε θα έχει εισιτήρια, αλλά μόνο προσκλήσεις, οι οποίες θα δοθούν σε φορείς, όπως στον Δήμο Αθηναίων και στο Υπουργείο Τουρισμού, ενώ για τη μαγνητοσκόπησή της θα χρησιμοποιηθούν διαφόρων τύπων κάμερες (κάποιες πάνω σε γερανούς τύπου «Jimmy Jib»).

Το βίντεο θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο PBS/USA στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής εκπομπής «Landmarks Live in Concert», με θέμα την Αθήνα στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση τριών τραγουδιών με live streaming διάρκειας περίπου 10 λεπτών.

Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή αμερικανική εκπομπή, που την παρακολουθούν 200 εκατομμύρια άνθρωποι και την παρουσιάζει ο Chad Smith, ντράμερ των Red Hot Chili Peppers.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:
Οι… ηλικιωμένοι Foo Fighters σε οίκο ευγηρίας με νέο single

Foo Fighters - Run (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας