Οι Foo Fighters να «ρόκαραν» σκληρά και γνώρισαν την αποθέωση από το ελληνικό κοινό σε μία ιστορική συναυλία στο κατάμεστο Ηρώδειο.

Στις 10 Ιουλίου, οι Foo Fighters επισκέφθηκαν την Ελλάδα προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια ειδική συναυλία στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, υπό την επιβλητική θέα της Ακρόπολης.

Η ιστορική σημασίας συνάντηση της rock μπάντας και του πραγματικού… αρχαίου rock βιντεοσκοπήθηκε και θα προβληθεί τηλεοπτικά στις 10 Νοεμβρίου, ως μέρος της παγκοσμίου φήμης σειράς ντοκιμαντέρ του PBS, «Landmarks Live In Concert» από όπου έχουν παρελάσει οι μεγαλύτεροι super stars του πλανήτη με εμφανίσεις σε μνημειώδεις τοποθεσίες ανά τον κόσμο.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Chad Smith, ντράμερ των Red Hot Chili Peppers.

Ένα μήνα μετά τη διεξαγωγή της ιδιαίτερης συναυλίας των Foo Fighters στο Ηρώδειο, το δίκτυο του «PBS» δίνει για πρώτη φορά στο «φως» αδημοσίευτα πλάνα από το απίστευτο κλίμα της ξεχωριστής βραδιάς με τη μορφή ενός σύντομου, αλλά ικανοποιητικού, τρέιλερ. Όπως θα δείτε, το συγκρότημα του Dave Grohl τραγουδά την αθάνατη επιτυχία «Everlong» και άλλα τραγούδια από τον τεράστιο κατάλογό του.

«Πάντα ήθελα να δουλέψω με τους Foo Fighters και να διοργανώσω μία συναυλία στην Ελλάδα,» δήλωσε ο δημιουργός της εκπομπής, ο Daniel E Catullo.

«Είναι μεγάλη στιγμή για εμένα να πραγματοποιήσω και τις δύο μου επιθυμίες ταυτόχρονα, στο ίδιο επεισόδιο. Όταν οραματίστηκα για πρώτη φορά τη σειρά, αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου, ένα θρυλικό συγκρότημα να παίζει σε ένα θρυλικό συναυλιακό χώρο. Είχαμε μερικά καταπληκτικά shows μέχρι τώρα, αλλά αυτή η συναυλία στην Αθήνα ανεβάζει τα standards μας σε ανώτερο επίπεδα.», ολοκλήρωσε.

Δείτε τους Foo Fighters να «ροκάρουν» και να αποθεώνονται στο Ηρώδειο παρακάτω:

Δείτε επίσης: Οι… ηλικιωμένοι Foo Fighters
σε οίκο ευγηρίας με καινούριο single

Foo Fighters - Run (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας