Τους Τάνια Τσανακλίδου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κωστή Μαραβέγια, Γιώτα Νέγκα και Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα υποδεχθεί μεταξύ πολλών ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και την θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, ο Φοίβος Δεληβοριάς και η «Ταράτσα του Φοίβου» συνεχίζουν και τον Ιούλιο με εκλεκτούς καλεσμένους!

Η «Ταράτσα του Φοίβου», ένα ολοκαίνουργιο στέκι με την πιο τεχνικολόρ θέα στο Γκάζι, που ο Φοίβος Δεληβοριάς το μεταμορφώνει σ’ ένα παιδικό του όνειρο. Ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του 2017, σε μια πόλη εξίσου σκληρή, εξίσου «πεσμένη» και με εξίσου βαθιά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε.

Παρέα με ένα μόνιμο θίασο από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια και 4 σπουδαίους μουσικούς.

Με εκλεκτό συνοδοιπόρο στη σκασίλα (και στη σκορδοκαΐλα) τον Σπύρο Γραμμένο.
Με  καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που αλλάζουν κάθε εβδομάδα και κάνουν κάτι διαφορετικό απ’όσα συνηθίζουν.

Με κείμενα των Δεληβοριά – Γραμμένου – Κώστα Μανιάτη. Με τη σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου. Με τη σκηνική διαμόρφωση του χώρου από την Έλλη Παπαγεωργακοπούλου. Με τον ήχο του Γιάννη Πετρόλια. Με τους φωτισμούς  του Αλέκου Αναστασίου. Με τους ακαταμάχητους Δημήτρη Τσάκα, Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου και Yoel Soto στην υπερυψωμένη ορχήστρα.

Με εβδομαδιαίoυς αγώνες νέων δημιουργών με καινούρια τραγούδια (ΖαρντινιέραAcademy) που συντονίζει η PROSPERO

Η «Ταράτσα του Φοίβου» φαίνεται να έχει γίνει το στέκι του καλοκαιριού, για όλες τις ηλικίες – και κυρίως για τους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους – και για όλα τα φετίχ.

Τετάρτες – Πέμπτες μόνο (να πάμε για μπανάκι το Σαββατοκύριακο) και ώρα 21:00. Συνεχίζει τον Ιούλιο και το Σεπτέμβριο.

Οι καλεσμένοι του Φοίβου Δεληβοριά τον Ιούλιο

Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Ιουλίου
Τάνια Τσανακλίδου – Λένα Κιτσοπούλου – Βύρων Θεοδωρόπουλος

Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Ιουλίου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Ελένη Κοκκίδου – Γιώργος Χατζηπαύλου

Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Ιουλίου
Κωστής Μαραβεγιας – Σταμάτης Φασουλής – Βύρων Θεοδωρόπουλος

Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Ιουλίου
Ελένη Τσαλιγοπούλου – Γιώτα Νέγκα – Δημήτρης Μυστακίδης – Ευαγγελία Μουμούρη – Γιώργος Χατζηπαύλου

Δείτε επίσης: Μαγική έναρξη
για την «Ταράτσα του Φοίβου» και τον Φοίβο Δεληβοριά

Φοίβος Δεληβοριάς - Νατάσσα Μποφίλιου - Σπύρος Γραμμμένος - Θανάσης Αλευράς - Η Ταράτσα του Φοίβου (featured) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας